bäst betalningsmetoder hos bettingsidor

Bäst betalningsmetoder hos bettingsidor

Svenskar som tycker om odds på nätet är beroende av snabba insättningar och uttag. Sedan svensk licens infördes har det blivit betydligt smidigare att sätta in och ta ut pengar hos spelbolag i Sverige. Idag går det att få vinsterna på några minuter vilket ger en helt annan spelupplevelse jämfört med tidigare när man behövde vänta i flera dagar på sina vinster. Så ser det inte ut idag så länge du väljer rätt betalningsmetod. Men vilka är egentligen de bästa betalningsmetoderna och hur snabbt går det att få pengarna? Vi reder ut detta.

Swish är överlägset bäst

I Sverige är Swish den överlägset bästa betalningsmetoden och den som används mest frekvent. När Swish kom revolutionerande betaltjänsten hur vi kunde skicka pengar mellan varandra. På några sekunder gick det att swisha polaren för gårdagens krognota och varje dag skickar svenskar miljarder via appen. 

Det dröjde inte länge innan Swish också gjorde stor succé hos spelbolagen i Sverige. Till en början var det endast insättningar med Swish som var tillåtet. Men numera är det också fullt möjligt med uttag via Swish. Det gör att pengarna förs över på direkten till bankkontot.

Trustly ger uttag på några minuter

Vi har Trustly att tacka för mycket vad gäller betalningar hos betting sidor. Den svenska betaltjänsten är nämligen de som uppfann Pay N Play. I Sverige används termen betting utan konto om Pay N Play Betting. Det innebär att insättningen och registreringsprocessen är ihopslagen till en process. 

Vid såväl insättning som uttag används BankID. Det gör att alla transaktioner sker säkert. Dessutom innebär det att annan verifiering inte krävs och således är uttagsprocessen extremt snabb. Vid användande av Trustly förs pengarna vanligtvis över inom några minuter.

Zimpler tar allt fler andelar

Zimpler var tidigare en betalningsmetod där spelare använde mobilen och kunde samla köp på en faktura. Men efter att svensk licens införts blev spel med faktura förbjudet hos svenska spelbolag. Zimpler ändrade sin betaltjänst och började istället erbjuda direkta banköverföringar. Därmed fungerar betalningsmetoden idag i princip identiskt med Trustly.

Zimpler har blivit allt vanligare hos svenska spelsidor och fortsätter att ta andelar. Betaltjänsten har fått beröm för sin smidighet och säkerhet. Därför är det inte osannolikt att Zimpler också i framtiden kommer att vara ett populärt alternativ hos spelbolag i Sverige.

Visa och Mastercard är säkra alternativ

Visa och Mastercard har funnits som alternativ för betalningsmetoder sedan online casinon lanserades. Dessa två världskända betalkort är enkla att använda hos bettingsidor. Spelaren fyller bara i kortuppgifterna precis som vid vilket köp som helst på nätet. Dock ska det sägas att uttagen kan ta längre tid än direkta banköverföringar. Hos vissa spelsajter kan det ta 1-3 dagar innan pengarna förs över. 

E-wallets används av vissa 

E-wallets syns också frekvent som betalningsalternativ hos spelbolag i Sverige. Det är ett bra alternativ för den som inte vill blanda in banken utan istället använda sig av en mellanhand och ha sina pengar digitalt. Nackdelen med e-wallets är att de inte är kompatibla med bonusar. Fördelen är att vinsterna betalas ut direkt och att de är extremt smidiga att använda. 

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste