betinia

Betinia Recension

Betinia är ett relativt nytt tillskott på dagens bettingmarknad. Följ med så ger vi dig en detaljerad recension av Betinia.

Betinia är nya spelaren på marknaden med kanske den enklaste bonusen att hämta hem. 120 kronor i riskfritt spel och inget krav på minsta odds!

Betinia

120 kr gratisspel - Pengarna på spelkontot direkt

Betinia är en av de nya aktörerna på den svenska bettingmarknaden och de klev in med en riktigt enkel bonus direkt – Sätt in minst 100 kr så pyntar dom direkt in 120 kr extra för dig att betta på vad du vill med.

4.6/5
4.5/5

Helhetsupplevelse

4.5/5
3/5

Mobilanvändning

5/5

Design och layout

5/5

Kundtjänst

4.5/5

Bettingutbud

En ny lirare på marknaden

Betinia är ett namn du kanske inte har full koll på om du inte är en väldigt inbiten online-spelare. Anledningen är helt enkelt att bettingsidan bara har haft licens i Sverige från och med 2022.

Men tjänsten i sig har däremot funnits sedan 2020 och är en del av rutinerade Romix Limited. Så sajten i sig är inte ny utan den har funnits i bland annat England innan 2022.

Häng med i vår recension av Betinia här när vi bland annat går igenom användarvänlighet, sport och betting, live betting-upplevelsen och varför sajten kanske passar just dig. 

Sport, betting och odds

Betinia ger dig möjlighet att betta på alla de stora ligorna och mästerskapen. Så självklart kan du spela på Premier League, Champions League, Serie A, La Liga, Bundesliga, NHL, SHL, NFL och alla majors i tennis.

Men det är inte allt. Nej, du kan även testa dina vingar på bland annat allt från E-sport och badminton till rugby samt mindre kända hockeyserier, tennisturneringar och fotbollsevent.

Så när det gäller spelutbud står sig Betinia verkligen starkt mot konkurrensen. Och det är en av deras absolut största dragningskrafter. Oddsen är bra och sajten är absolut ett bra val om man vill betta på sport. 

Recension Betinia, huvudsidan

Mervärde hos Betinia

I den konkurrenskraftiga branschen som onlinebetting numera är krävs det mer än bara bra spel och odds. Vi vill ha fin paketering, vi vill ha välkomstbonusar, vi vill ha något för vår lojalitet och vi vill helt enkelt ha mer. Och mer får du hos Betinia.

För är det något de verkligen har tagit fasta på är det helhetsupplevelsen kring spelandet. Här har man inte sparat på krutet, nej, det är design och grafik som får en att vilja ta på sig en färgglad Champion-hoodie, en liten fiskarhatt och klassiska vita Adidas-strumpor.

Det är enkel och bra betting med  högkvalitativt gränssnitt. Men det finns också massor av utbud för dig som vill ha lite nytt, lite annorlunda tillskott. I deras Sportsbook hittar du bland annat sporter som fotboll och hockey, och utöver detta också alternativ så som politik och musik. Det finns något för de allra flesta hos Betinia, är vår upplevelse. 

Insättningsbonus och välkomsterbjudanden

Som ny spelare får 120 kronor i ett gratisspel. När du skapar ett nytt konto genom BankID, till exempel via deras egen förstasida, får du 120 kronor att använda i ett gratisspel. Så länge du sätter in minst 100 kronor.

Om du vinner får du vinsten som vanligt men du får inte behålla insatsen. Ett bra erbjudande tycker vi och om du fortsätter spela via Betinia kommer fler erbjudande att komma på vägen.

Det ska vara enkelt

Något Betinia också har lagt ner mycket tid på är att få det så enkelt och användarvänligt som möjligt. Du kan göra snabba direktinsättningar via Trustly, logga in och komma igång med ditt bank-id och hemsidan är lätt att navigera oavsett om du är veteran eller nybörjare. 

Det enda som vi tycker drar ner betyget när det gäller just enkelheten och användarvänligheten är att Betinia inte har någon app. Utan du måste gå in via hemsidan även när du använder mobilen.

En app hade såklart varit önskvärt, men något vi snabbt kände var att hemsidan var väl anpassad efter mobilanvändning. Det är kanske något som låter självklart, men sajten höll en väldigt hög klass just när det gäller kvaliteten i mobilen. Så det här var inget vi störde oss på när vi använde Betinia. 

Om du inte vill använda Trustly, var lugn. Du kan också sätta in pengar genom att göra en vanlig banköverföring, via ditt VISA eller Mastercard, Skrill, Paysafecard och Neteller. Du kan också ta ut pengarna direkt efter att du har vunnit genom BankID. Enkelt och snabbt, helt enkelt. 

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste