betting snabba uttag

Betting sidor med snabba uttag

Något som allt fler spelare tycker är viktigt när de ska välja var någonstans de ska spela är att hitta betting sidor med snabba uttag. Att kunna ta ut pengarna snabbt när man vunnit för att kunna unna sig något lite extra fint eller fira med något extra gott är något många spelare prioriterar idag.

Tack vare teknikens utveckling finns det idag allt fler betting sidor med snabba uttag. I denna artikeln går vi igenom nyttig information för dig som letar efter betting sidor med snabba uttag.

5 bettingsidor med snabba uttag

Betinia

120 kr gratisspel - Pengarna på spelkontot direkt

Betinia är en av de nya aktörerna på den svenska bettingmarknaden och de klev in med en riktigt enkel bonus direkt – Sätt in minst 100 kr så pyntar dom direkt in 120 kr extra för dig att betta på vad du vill med.

4.6/5
4.5/5

Leo Vegas

Upp till 500 kr matchat gratisspel - Min 1.80 i odds

Svenska LeoVegas har ett av de bästa utbuden för svensk sport och just nu får alla nya kunder ett matchat gratisspel upp till 500 kronor.

4.6/5
4.6/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mr Green

Få 100 kronor utan insättning!

MrGreen kör en av de enkla varianterna av sport bonusar utan krångel och omsättningskrav.

För alla nya kunder gäller: Registrera dig med exempelvis BankID så får du direkt 100kr i cash att spela för – på vad du vill.

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

ComeOn

Sätt in 500 kr spela för 1500 KR

ComeOn har verkligen kryddat sin välkomst-bonus i år och erbjuder hela 200% bonus för nya kunder. 8x i omsättningskrav på minst 1.8 i odds. Lite tufft – men desto mer att vinna!

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Casumo

100 kr i gratisspel - Inget omsättningskrav

Precis som flera andra bettingbolag så erbjuder Casumo just nu en enkel välkomstbonus utan krångel. Sätt in 100kr så matchar dem det direkt på ditt konto så du får 200 kr att spela för.

4.6/5
4.6/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spelbolag med snabba uttag

Det finns idag många spelbolag med snabba uttag på marknaden och den största anledningen till det är förstås de tekniska och digitala framsteg som gjorts. Det blir allt smidigare att genomföra transaktioner och göra betalningar på internet tack vare en mängd smidiga betalningstjänster och detta har gjort att många spelbolag med snabba uttag finns.

Samtidigt kommer hela tiden nya lösningar och sätt att göra uttag på säkra och smidiga sätt, till exempel via mobilen, vilket gör att det som ansågs som snabba uttag för bara några år sedan idag nästan räknas som långsamt.

De spelbolag med snabba uttag som verkligen ligger i framkant när det gäller snabba utbetalningar använder ofta smidiga tjänster som Trustly, BankID, Neteller och Skrill.

Om du vill spela hos spelbolag med snabba uttag är det viktigt att komma ihåg att det finns vissa faktorer som påverkar hur snabbt uttag just du kan göra. Några av de främsta faktorerna som påverkar detta är:

  • Vilken bank du har ditt konto hos
  • Vilken metod du vill använda för att ta ut pengar
  • Vilket spelbolag du spelar på
  • Om du tagit ut pengar från spelbolaget förut eller om det är ditt första uttag

Snabba utbetalningar från bettingsidor

Att kunna ha möjlighet att göra snabba utbetalningar från bettingsidor är något som många spelare efterfrågar och detta driver på utvecklingen. De flesta spelare idag vill ha möjligheten att göra snabba utbetalningar eftersom man vill kunna disponera vinstpengarna fritt, särskilt när man kammat hem en lite större vinst.

Idag finns det många betting sidor med snabba uttag eftersom att tekniken gör det möjligt. Många betting sidor erbjuder utbetalningar med hjälp av Trustly och BankID, för att nämna två tekniska hjälpmedel, och hos de allra snabbaste kan du ha pengarna på ditt konto redan efter ett par minuter.

Stora och små betting sidor med snabba uttag

Som vi tidigare nämnt finns det på dagens spelmarknad många betting sidor med snabba uttag. Som regel är det oftast de största och mest framträdande spelbolagen som är bäst på att erbjuda snabba uttag, men det finns även mindre betting sidor som har nischat in sig på att erbjuda snabba uttag.

För dig som är osäker på vilken av alla betting sidor med snabba uttag du ska öppna ett konto hos kan det vara en bra idé att börja hos någon av de större spelbolaget, särskilt om du är nybörjare. Hos riktigt stora betting sidor med snabba uttag är utbudet av matcher och tävlingar som du kan spela på oftast mycket större vilket kan vara en fördel.

Det finns dock även flera fördelar om du istället väljer att spela hos någon av alla mindre betting sidor med snabba uttag eftersom många av dessa erbjuder intressanta typer av spel och innovativa lösningar.

Många nya betting sidor med snabba uttag som dykt upp den senaste tiden har förberett sig väldigt väl inför inträdet på den svenska marknaden, både gällande själva plattformen för spel men också med sin marknadsföring. De har anpassat sitt utbud och sina produkter efter den svenska marknaden och många har också sett till att skaffa svensk licens.

Nya betting sidor med snabba uttag har ofta en modern sajt som går snabbt och smidigt att använda och även en app som du enkelt kan lägga dina bet med.

Snabba utbetalningar med Trustly

Många betting sidor med snabba uttag erbjuder utbetalningar via Trustly vilket har blivit en väldigt populär tjänst både bland spelare och spelbolag. Trustly är en digital tjänst som bidrar till säkra och snabba utbetalningar och många betting sidor med snabba uttag skyltar med att du har möjlighet att ta ut pengar direkt hos dem med hjälp av just Trustly.


Det är dock inte hela sanningen och om du som spelare anser att snabba uttag är något viktigt så bör du titta närmare på flera faktorer som påverkar hur snabba uttag du kan göra. Även om spelbolaget erbjuder uttag med hjälp av Trustly beror transaktionens snabbhet också på vilken bank du använder och om den är kopplad till Trustly eller inte.

Normalt sett sker utbetalningar väldigt snabbt om man tar hjälp av Trustly, ofta omkring 15 minuter eller liknande. Detta kräver dock i vissa fall och hos vissa betting sidor att du också har använt Trustly för att sätta in pengar.

Andra metoder som betting sidor med snabba uttag använder

Det finns också andra e-tjänster som betting sidor med snabba uttag använder eller rekommenderar att du använder för att du som spelare ska kunna ta del av snabba utbetalningar. Två av dessa är Skrill och Neteller vilket är två plånböcker på internet som du kan använda för att göra snabba transaktioner på internet.

En nackdel med dessa är att du inte använder BankID för att legitimera dig när du begär utbetalningar till Skrill eller Neteller. Detta gör att bankerna kan ta lite olika lång tid på sig att godkänna transaktionerna. Normalt sett tar det någonstans mellan 12 timmar och tre dagar att ta ut pengar via e-plånböcker.

En något långsammare men likväl populär metod för att ta ut pengar från bettingsidor med snabba uttag är att ta ut pengarna via kreditkort eller banköverföring. Hur lång tid det tar att få utbetalningar från betting sidor med snabba uttag om man använder kreditkort eller banköverföring skiljer sig från spelbolag till spelbolag.

Uttag med kreditkort tar vanligtvis mellan 1-3 dagar medan det kan ta upp till fem arbetsdagar att göra uttag via banköverföring hos vissa spelbolag.

Snabba utbetalningar med Swish

Swish är en betalningsmetod som blivit oerhört populär och allt fler spelare väljer att både sätta in pengar och ta ut pengar från betting sidor med hjälp av just Swish. Sedan den svenska spellicensen infördes så har flera betting sidor med snabba uttag börjat tillåta Swish som insättningsmetod.

Flera betting sidor med snabba uttag har också börjat tillåta uttag med hjälp av Swish. Detta är en oerhört snabb och smidig metod för att ta ut pengar eftersom det är mycket enkelt och samtidigt säkert eftersom man behöver identifiera sig med hjälp av BankID. Det går också snabbt att få ut pengarna när man begär uttag via Swish hos betting sidor med snabba uttag.

Så fungerar utbetalningarna

Att göra uttag hos betting sidor med snabba uttag är relativt enkelt och brukar som namnet antyder gå både snabbt och smidigt. Det första du behöver göra när du vill ta ut pengar från en av alla betting sidor med snabba uttag är att verifiera din identitet.

Detta görs när du registrerar ditt konto hos spelbolaget men måste i många fall också göras när du vill ta ut pengar. De flesta betting sidor med snabba uttag erbjuder moderna och snabba verifieringsmetoder som till exempel BankID och Mobilt BankID. I dessa fall tar det bara några sekunder att skriva in din kod och sedan är du verifierad.

När du har verifierat din identitet i samband med att du önskar göra ett uttag så måste betting sidan behandla din begäran. Hos de flesta betting sidor med snabba uttag sköts detta av en automatiserad process som gör att det går oerhört fort och pengarna kan då direkt överföras till ditt konto.

Hur lång tid det tar att ta ut pengar från betting sidor med snabba uttag varierar sedan beroende på vilken utbetalningsmetod du valt. Det kan ta allt från ett par minuter till flera dagar.

Fördelar

Den största fördelen med att spela hos betting sidor med snabba uttag är precis som beskrivningen antyder att dessa betting sidor erbjuder möjligheten att snabbt få pengarna in på sitt bankkonto.

Att snabbt få pengarna in på kontot kan vara bra av olika anledningar och beror till stor del på vad man tänkt använda dem till. Vissa spelare har konton hos flera spelbolag och vill kanske flytta pengar snabbt för att kunna spela på en spelform som inte erbjuds någon annanstans.

Men den vanligaste anledningen till att föredra betting sidor med snabba uttag är för att man vill använda vinstpengarna direkt, särskilt när man kammat in en lite större vinst. Vinstpengarna används då ofta till att köpa något fint som man sparat till länge eller kanske inte haft råd med tidigare. De används ofta till att fira vinsten med god mat och dryck, för att ta ett exempel.

Sammanfattning av betting sidor med snabba uttag

Antalet betting sidor med snabba uttag blir allt fler och det är framförallt teknikens utveckling som möjliggör detta. Oavsett om du vill betta på fotboll eller på hockey så rekommenderar vi alltid att du läser på om hur snabb bettingsidorna är med sina uttag.

Vanliga hjälpmedel för att kunna göra snabba uttag är Trustly och Swish. Även e-plånböcker som Neteller och Skrill kan användas för att få snabba utbetalningar hos vissa betting sidor med snabba uttag.

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste