betting sidor

Bettingsidor med Svensk Licens

På dagens spelmarknad finns det många olika betting sidor att välja mellan. Som spelare har du ett enormt utbud att välja och vraka bland när du vill öppna ett nytt konto.

Olika betting sidor har olika egenskaper och det finns många faktorer att ta hänsyn till när du ska välja vilken av alla betting sidor du vill spela på. För att nämna några saker du som spelare kan jämföra när det gäller olika bettingsidor så är odds, utbud och bonusar tre viktiga faktorer.

Bästa betting sidor

Med många års erfarenhet så har vi på sportlobby samlat ihop de bettingsidor som vi anser vara de bästa på den svenska reglerade marknaden just nu. Samtliga har bonusar, men vissa är såklart bättre än andra. Kika in våra recensioner och bonuserbjudanden här nedan:

Leo Vegas

Få 100 kr gratisspel - Inget omsättningskrav

Svenska LeoVegas har ett av de bästa utbuden för svensk sport och just nu kan du enkelt lägga till 100 kr gratis till ditt konto om du gör en första insättning på 100 kronor.

4.6/5
4.6/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Betinia

120 kr gratisspel - Pengarna på spelkontot direkt

Betinia är en av de nya aktörerna på den svenska bettingmarknaden och de klev in med en riktigt enkel bonus direkt – Sätt in minst 100 kr så pyntar dom direkt in 120 kr extra för dig att betta på vad du vill med.

4.6/5
4.5/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mr Green

Sätt in 100kr 100kr gratisspel

MrGreen kör en enkel bonus utan krångel och omsättningskrav. Sätt in inst 100kr på ditt nyregistrerade konto så sätter den gröna gubben in 100 kr i cash direkt på kontot. Använd dem hur du vill!

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Betsafe

100% upp till 500kr + 100 free spins

Precis som MrGreen så erbjuder Betsafe en välkomst-bonus på upp till 500 kronor. Skillnaden med BetSafes bonus är att den måste omsättas 6x, men bara till ett lägsta odds av 1.8.

4.9/5
4.9/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Casumo

100 kr i gratisspel - Inget omsättningskrav

Precis som flera andra bettingbolag så erbjuder Casumo just nu en enkel välkomstbonus utan krångel. Sätt in 100kr så matchar dem det direkt på ditt konto så du får 200 kr att spela för.

4.6/5
4.6/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

ComeOn

Sätt in 500 kr spela för 1500 KR

ComeOn har verkligen kryddat sin välkomst-bonus i år och erbjuder hela 200% bonus för nya kunder. 8x i omsättningskrav på minst 1.8 i odds. Lite tufft – men desto mer att vinna!

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

När nya spelare ska öppna ett nytt konto hos någon bettingsida vill de givetvis ta reda på vilka som är de bästa betting sidor som finns på marknaden. Vilka som är de bästa betting sidor du kan öppna ett konto hos är svårt att ge ett entydigt svar på eftersom det till stor del beror på vad du har för personliga preferenser och vad som är viktigt för dig när du spelar.

Är du en spelare som tycker att det viktigaste när du ska välja betting sidor att spela på är att hitta den bästa bonusen så är vissa sidor bättre än andra. Är du istället en spelare som letar bästa oddsen så kan de bästa betting sidor som finns för dig vara några helt andra än de som är bäst för den som jagar bonusar.

Om du är en spelare som fokuserar väldigt mycket på en enskild idrott eller har specialiserat dig hårt på en eller ett par ligor eller cuper så är de bästa betting sidor du kan spela på förmodligen de som erbjuder bäst odds på just de ligorna eller cuperna du fokuserar på.

Många nya bettingsidor på marknaden

När du ska välja betting sidor att spela på så finns det många nya betting sidor som har dykt upp på marknaden och dessa kan absolut vara värda att kolla in. Många av dessa nya bettingsidor erbjuder snabba uttag vilket helt klart är en konkurrensfördel.

Detta beror på att många nya bettingsidor som dykt upp den senaste tiden kommer väl förberedda eftersom de planerat för sitt inträde på den svenska marknaden, både när det gäller att ha en bra plattform för att spela men också när det gäller hur de marknadför sig. Nya bettingsidor har ofta anpassat sitt utbud, sina produkter och sitt budskap efter den svenska marknaden och många nya bettingsidor har också sett till att skaffa svensk licens.

Nya bettingsidor erbjuder ofta snabba uttag och har som regel en ny, modern spelsajt där du som användare enkelt kan navigera och snabbt hitta de spel du letar efter.

Bra utbud av svenska bettingsidor

Som spelare som vill öppna ett nytt konto hos någon bettingsida eller några betting sidor finns det ett stort utbud av svenska bettingsidor som du kan välja. Att spela på svenska bettingsidor kan vara väldigt skönt för dig som spelare eftersom du då har möjlighet att spela med svensk krona som valuta samt har möjlighet att kommunicera på svenska om du skulle behöva kontakta supporten eller kundtjänsten i något ärende.

En vanlig missuppfattning är att många fortfarande tror att Svenska Spel och ATG är de enda två svenska bettingsidor som finns, men så är inte fallet. Det finns många svenska bettingsidor som startades utomlands av svenskar eftersom de till och med i januari 2019 inte kunde ansöka om spellicens i Sverige.

Efter att regeringen införde en ny lagstiftning gällande spelmarknaden i januari 2019 har flera av dessa svenska bettingsidor valt att flytta hem sin verksamhet till Sverige. Det finns också flera svenska bettingsidor som valt att stanna kvar utomlands och bedriva sin verksamhet från något annat land. Ett vanligt exempel är Malta, vilket fortfarande är hemvist för flera svenska spelbolag.

Bettingsidor med svensk licens

Som spelare har du möjlighet att öppna konto hos många olika bettingsidor med svensk licens vilket kan vara en klar fördel för dig som spelare. Antalet bettingsidor med svensk licens har ökat kraftigt sedan i januari 2019 och det beror givetvis på att den nya svenska lagstiftningen gällande betting trädde i kraft då.

Den nya lagen innebär att alla betting sidor som vill erbjuda spel om pengar, däribland betting, till kunder i Sverige måste ha en svensk spellicens för att kunna verka på den svenska marknaden.

Innan den nya lagens intåg var Svenska Spel och ATG de enda bettingsidor med svensk licens som fanns och detta beror på att dessa två spelbolag ägs av staten och därmed hade tillåtelse att tillhandahålla betting och andra spel om pengar innanför rikets gränser. Denna möjlighet har ni fler spelbolag och antalet bettingsidor med svensk licens har ökat något oerhört.

Efter att den nya lagstiftningen tillkommit har många spelbolag skickat in en ansökan om svensk spellicens. Under inledningen av 2022 fanns det fler än 70 bettingsidor med svensk licens och nya bettingsidor med svensk licens tillkommer i princip hela tiden.

Flera bettingsidor med svensk licens drivs av spelbolag grundade av svenskar och de kan räknas som svenska bettingsidor även om de har eller har haft sitt säte utomlands. Detta beror på att många bettingsidor med svensk licens tidigare gick runt licenskravet genom att skaffa en spellicens på exempelvis Malta.

Efter att den nya lagstiftningen gällande betting trädde i kraft 2019 har nya bettingsidor med svensk licens bidragit med stora inbetalningar av skattepengar till det svenska skattesystemet eftersom de betalar 18 procent i skatt till staten.

Detta innebär svensk licens för betting sidor

Betting sidor med svensk licens har många fördelar på den svenska marknaden jämfört med betting sidor som inte har svensk licens. Den största fördelen som betting sidor med svensk licens har är att de har möjlighet att marknadsföra sig i Sverige. De kan alltså locka in svenska spelare via reklamfilmer, annonser och radioinslag och har på så vis möjlighet att locka många nya kunder eftersom den svenska spelmarknaden är en i sammanhanget ganska stor marknad.

Den största nackdelen för betting sidor med svensk licens, för deras del, är att de måste betala skatt till den svenska staten. Skatten för betting sidor med svensk licens är på 18 procent. Det är en betydligt högre skattesats än vad exempelvis betting sidor som har licens på Malta får betala. Standarden för betting sidor baserade på Malta är att betala omkring en procent i skatt.

Så gynnas spelarna av betting sidor med svensk licens

Att svenska spelare gynnas av det faktum att det nu finns flera betting sidor med svensk licens råder det knappast någon tvekan om. Det nya systemet med svenska licensierade betting sidor har gjort hela den svenska spelmarknaden till en tryggare plats för spelare. Betting sidor med svensk licens måste numera förhålla sig till det regelverket som gäller för spel om pengar i Sverige.

Det svenska regelverket innebär bland annat att betting sidor inte får erbjuda spel på matcher för minderåriga. Regelverket garanterar också att betting sidor med svensk licens erbjuder dig som spelare tryggare uttag där du är garanterad att få ut dina pengar.

Betting sidor med svensk licens måste också enligt regelverket erbjuda spelarna kundsupport på svenska. Fler saker som betting sidor med svensk licens måste förhålla sig till är att det enligt det svenska regelverket måste finnas regleringar kring hur ofta spelarna på sajten får göra insättningar samt hur mycket pengar de får sätta in. Denna regel har tillkommit eftersom betting sidor med svensk licens också ska hjälpa till att motverka alla former av spelmissbruk.

Den klart största fördelen för svenska spelare som väljer att spela på betting sidor med svensk licens är att alla eventuella vinster hos dessa betting sidor garanterat är skattefria. Det innebär att du som spelare kan glädjas åt hela din vinst och du behöver inte oroa dig för att åka på en skattesmäll i framtiden.

För spelare som spelar hos betting sidor utan svensk licens så är all vinst å andra sidan skattepliktig.

Välj mellan många bra bettingsidor

När du som spelare ska öppna konto hos en ny spelsida så finns det många bra bettingsidor som du kan välja mellan. Det finns några tydliga markörer som utmärker bra bettingsidor och dessa kan absolut vara värda att titta efter när du funderar på var du ska öppna ditt spelkonto.

  • En bra bonus. Bra bettingsidor erbjuder ofta en generös insättningsbonus vilket gör att du som spelare kan få ge din spelkassa en ordentlig boost.
  • Bra odds. Detta är något alla bra bettingsidor erbjuder. Utan konkurrenskraftiga odds lyckas bra bettingsidor inte locka många spelare
  • Ett stort utbud. Bra bettingsidor erbjuder odds på många olika sporter och tävlingar över hela världen så att du som spelare i princip kan hitta alla odds du söker på en och samma bettingsida.

Betting sidor med Trustly

Många betting sidor tillåter numera att spelare använder Trustly för att göra insättningar och uttag från spelsidan. Trustly är en tjänst som underlättar för både spelare och spelbolag eftersom de garanterar säkra transaktioner, snabba insättningar och snabba uttag.

Betting sidor som vill ha en konkurrensfördel har därför ett tydligt incitament att erbjuda Trustly eftersom detta är något som många spelare tittar efter när de letar runt bland betting sidor och tittar efter var de ska öppna ett nytt konto. Att då skylta med att man tillåter insättningar med Trustly och kan erbjuda snabba uttag med hjälp av Trustly är något som är väldigt smart marknadsföringsmässigt och många betting sidor har anammat detta.

Många experter inom spelbranschen är positivt inställda till Trustly som betalningsmetod och många förutspår också att det snart kommer vara allmänt vedertaget i branschen att erbjuda just Trustly för både insättningar och uttag. Detta är något allt fler betting sidor redan gör idag.

Betting sidor med snabba uttag

Att kunna ta ut sina pengar snabbt är något som blir allt viktigare för många spelare och detta har många spelbolag anammat. Därför finns det idag väldigt många betting sidor med snabba uttag på marknaden.

Den största anledningen till att det numera finns så många betting sidor med snabba uttag är såklart de tekniska framsteg som gjorts kring olika digitala betalningslösningar. Att genomföra transaktioner över nätet blir allt smidigare och samtidigt säkrare och detta i sin tur har gjort att allt fler spelare har blivit vana att använda dessa betalningslösningar i sin vardag. Detta bidrar till att många spelare förväntar sig snabba transaktioner och därför helst spelar hos betting sidor med snabba uttag.

När det gäller betting sidor med snabba uttag är det svårt att definiera vad ett snabbt uttag är, eftersom det hela tiden förändras. Det kommer hela tiden nya lösningar och sätt att göra uttag på säkrare och smidigare sätt, till exempel via mobilen, vilket gör att vad många ansåg vara ett snabbt uttag för några år sedan idag snarare räknas som långsamt.

De betting sidor med snabba uttag som verkligen går i bräschen när det gäller möjligheten för spelarna att ta ut pengar snabbt använder ofta snabba och smidiga tjänster som till exempel Trustly, Swish, Neteller eller Skrill. Ofta ser dessa betting sidor med snabba uttag också till att du kan verifiera din identitet med hjälp av BankID eller Mobilt BankID när du vill sätta in eller ta ut pengar.

Om du önskar spela hos betting sidor med snabba uttag är det viktigt att du kommer ihåg att det finns flera faktorer som påverkar hur snabbt just du kan ta ut dina pengar från spelsidan. Här är några av faktorerna som påverkar detta:

  • Vilken bank du är kund hos
  • Vilken betaltjänst du använder för att ta ut pengarna
  • Vilket spelbolag du spelar på
  • Om uttaget är ditt första eller om du tagit ut pengar från spelbolaget tidigare

Mycket positivt med betting sidor med snabba uttag

Den största fördelen med att spela hos betting sidor med snabba uttag är precis det som beskrivningen målar upp, nämligen att de erbjuder dig som spelare möjligheten att snabbt kunna flytta över pengarna från spelsidan till ditt bankkonto.

Olika spelare vill kunna göra snabba uttag hos betting sidor av olika anledningar. Vissa mer avancerade spelare har ofta konton hos flera spelbolag och vill därför ha möjligheten att flytta pengar snabbt mellan olika betting sidor för att kunna satsa stort när lukrativa odds dyker upp på någon av alla betting sidor som spelaren har ett konto hos.

Den absolut vanligaste anledningen till att spelare föredrar betting sidor med snabba uttag är för att man vid en lite större vinst ofta vill använda pengarna direkt. Spelare som kammat in en större slant eller till och med roffat åt sig storkovan vill gärna använda vinstpengarna för att köpa något fint eller bjuda nära och kära på god mat och dryck för att fira.

Betting sidor med BankID

Något blivit väldigt stort i vår vardag är att använda BankID och Mobilt BankID för att identifiera sig och genomföra transaktioner och det är inte konstigt att det även har kommit fler och fler betting sidor där det fungerar bra att spela med BankID.

För den som inte redan känner till BankID så beskrivs det bäst som en slags legitimation som man använder när man vill identifiera sig på nätet. Flera miljoner svenskar och tusentals företag använder idag BankID för att identifiera sig och genomföra transaktioner på nätet och bland dessa finns flera betting sidor.

Möjligheten att spela hos betting sidor med hjälp av BankID och Mobilt BankID är en utveckling som bara har varit positiv för alla spelare eftersom BankID bidrar till att göra registrering, insättning och uttag både snabbare och säkrare.

Vanligast bland spelare som spelar på betting sidor med BankID är att använda Mobilt BankID men det finns också möjlighet att använda BankID via datorn, på kort eller via fil.

Fördelar med att välja betting sidor med BankID

Den absolut största fördelen med att välja betting sidor med BankID är att alla transaktioner går snabbare på dessa betting sidor. Det går fortare att både sätta in pengar och ta ut pengar eftersom det enda som krävs är att du öppnar till exempel din app för Mobilt BankID och direkt i den godkänner transaktionen genom att bekräfta den med din kod. Denna process är både snabb och smidig.

En annan stor fördel med att välja betting sidor med BankID är att det innebär en stor trygghet för dig som spelare att använda just BankID. Detta eftersom det inte finns någon annan tjänst som kombinerar snabbhet med säkerhet på samma sätt som BankID gör och detta är något som många betting sidor tagit fasta på.

Att BankID hjälper spelare att snabbt och säkert göra transaktioner på internet är något som gjort att tjänsten blivit oerhört populär. De flesta svenska spelare idag föredrar att spela på betting sidor som erbjuder registrering, insättningar och uttag med hjälp av just BankID.

Betting sidor med Swish

Något som börjar dyka upp allt mer på spelmarknaden är betting sidor med Swish. Detta är inte så konstigt då Swish är en populär tjänst som många svenskar använder i sin vardag och betting sidor kan därmed locka in nya spelare genom att tillåta insättningar och uttag med hjälp av Swish.

Betting sidor använder dessutom Swish eftersom att tjänsten är väldigt säker när det gäller att genomföra transaktioner. En stor anledning till detta är att alla betalningar via Swish måste verifieras med hjälp av BankID.

Bland betting sidor med svensk licens och andra betting sidor som marknadsför sig mot svenska spelare är andelen betting sidor som erbjuder insättningar och uttag via Swish stor.

Betting sidor har dessutom ett tydligt incitament att erbjuda insättningar och uttag med hjälp av Swish eftersom detta är något som väldigt många spelare numera föredrar. Det innebär att betting sidor som erbjuder transaktioner via Swish har en tydlig konkurrensfördel och betting sidor som inte tillåter insättning och uttag via Swish har en nackdel.

Betting sidor med PayPal

Ett av de mest populära sätten att flytta pengar på nätet är att göra det med hjälp av PayPal, som är en så kallad e-plånbok som underlättar transaktioner på internet. PayPal har funnits länge nu och som metod för transaktioner är PayPal väletablerat i spelbranschen, vilket gör att många betting sidor tillåter såväl insättningar som uttag med hjälp av PayPal.

Det finns många fördelar för dig som spelare när du använder PayPal för att göra transaktioner på olika betting sidor. Den största fördelen är utan tvekan tryggheten som denna säkra betaltjänst medför. Det är inte alla som känner sig trygga med att lämna ut sitt kortnummer eller information om sitt bankkonto till betting sidor på internet och detta är något man slipper göra med hjälp av PayPal.

När du som spelare använder PayPal för att göra insättningar eller uttag till olika betting sidor behöver inte fylla i några känsla uppgifter hos spelbolaget. Ditt kreditkort eller bankkort är istället direktkopplat till ditt PayPal-konto och du kan därmed använda PayPal för att direkt sätta in pengar på olika betting sidor.

En annan stor fördel med att använda PayPal för att göra transaktioner hos olika betting sidor är att det är avgiftsfritt att göra insättningar och uttag.

Betting sidor med bonus

Om du som spelare funderar på att skapa ett nytt konto hos betting sidor med bonus så finns det flera faktorer som du kan tänka på när du ska välja bland alla dessa betting sidor. Först och främst bör du fundera kring vilken av dessa betting sidor som erbjuder bäst bonus.

Det är inte enkelt att avgöra det. För att jämföra betting sidor med bonus bör du fundera kring vad du själv har för risktolerans, samt hur mycket pengar du tänkt sätta in.

De flesta betting sidor med bonus har någon form av omsättningskrav som du måste uppfylla innan du kan ta ut bonuspengarna och eventuella vinstpengar. När du jämför olika betting sidor med bonus som kommer med omsättningskrav kan det vara värt att fundera på om du har något emot att lägga flera spel eller inte för att uppfylla omsättningskraven.

Något annat som är viktigt när du jämför olika betting sidor med bonus är att inte stirra sig blind på bonusen. Det är också viktigt att jämföra olika betting sidor och se efter hur de fungerar i helhet.

Som spelare bör du också titta efter om spelbolaget erbjuder många olika typer av spel och om det finns live betting. En av de viktigaste sakerna att titta efter när du som spelare jämför olika betting sidor är om de erbjuder bra odds.

Spela hos utländska betting sidor

Något som en del spelare missat sedan den nya svenska lagstiftningen gällande spel om pengar trädde i kraft i januari 2019 är att det fortfarande är tillåtet att spela hos utländska betting sidor. Detta är något som många spelare har missuppfattat då det spridits felaktiga rykten om att det skulle vara olagligt att spela på utländska betting sidor.

Det är alltså helt och hållet lagligt för svenska spelare att spela hos utländska bettingsidor utan svensk licens. Även om den svenska licensen innebär många positiva saker för dig som spelare så kan det finnas tillfällen då du gynnas av att spela hos betting sidor utan svensk licens.

En sådan fördel som spelare då och då kan dra nytta av är att utländska betting sidor utan svensk licens ofta erbjuder större bonusar och förmånligare erbjudanden än vad som går att få hos betting sidor med svensk licens.

Många utländska betting sidor utan svensk licens erbjuder också snabba uttag med hjälp av säkra och pålitliga metoder som Trustly och BankID, vilket gör att skillnaden på den punkten är minimal jämfört med hos betting sidor med svensk licens.

Skatt på vinster hos utländska betting sidor

När du som svensk spelare tar ut vinstpengar från utländska betting sidor som har sin licens utanför EU behöver du betala skatt på dina vinster. Skattesatsen för vinster hos utländska betting sidor som har sin licens utanför EU uppgår till 30 procent.
Något som är viktigt att känna till är att det då är du som spelare som själv ansvarar för att anmäla vinsten till Skatteverket. Det är spelarens ansvar att Skatteverket informeras om att vinstpengarna kommer från ett eller flera länder utanför EU.

När du spelar hos utländska betting sidor som har sin licens inom EU är alla vinster däremot skattefria för dig som svensk spelare.

Spela på betting sidor i mobilen

Att betta via mobilen blir allt vanligare i takt med att vår samhälle blir allt mer mobilt. De flesta människor i dagens samhälle har ju med sig telefonen överallt och ofta har man uppkoppling eller surf nog att använda den. Denna utveckling har även påverkat spelbranschen eftersom allt fler spelare vill kunna spela på betting sidor i mobilen.

Detta är något som är väldigt lätt att göra idag eftersom de flesta betting sidor idag erbjuder spel via mobilen och dessutom har en egen app som det går att spela med.

För att spela hos betting sidor i mobilen behöver du ofta ladda hem den aktuella sidans app. Tack vare smidiga och säkra betaltjänster i mobilen, som till exempel Trustly och Swish, så kan du som spelare numera sätta in pengar hos olika betting sidor direkt i mobilen och sedan är det bara att börja spela.

Många appar som hör till betting sidor har moderna gränssnitt och är därmed både snygga och lätta att navigera. Det gör det lätt för dig som spelare att leta bland olika odds och du hittar enkelt det du söker efter hos de flesta betting sidor.

Något många betting sidor tycker är viktigt när det gäller sina appar är att det ska vara enkelt att live betta direkt i appen. Detta eftersom allt fler vill ha möjlighet att live betta och det är oftare dagens spelare är någon annanstans än hemma framför datorn när matcherna de vill betta på pågår. Med live betting i mobilen erbjuder olika betting sidor spelarna möjligheten att betta oavsett om de står i köket och lagar mat, är på jobbet, sitter på tunnelbanan eller är på läktaren under den aktuella matchen.

Bettingsidor fotboll – med bra odds

När du som spelare vill öppna ett konto på någon av alla dessa betting sidor så finns det många betting sidor som har ett brett och bra utbud av odds på bettingsidor fotboll. Eftersom fotboll är världens största sport lockar den givetvis väldigt många spelare. Så det är mycket lättare att hitta betting sidor med bra odds på fotboll jämfört med om du letar efter betting sidor som erbjuder bra odds på någon sport som är mycket mindre, till exempel undervattensrugby, kanotpolo eller nordisk kombination.

De flesta betting sidor med fotboll har ett stort utbud av odds när det kommer till elitfotboll och det är få betting sidor som inte har odds när det kommer till landskamper, internationella turneringar och matcher från de största ligorna i fotbollsvärlden.

Det finns också många betting sidor som erbjuder odds på fotbollsmatcher i lägre divisioner än den högsta ligan i flera olika länder. Om du som spelare har spetskompetens när det gäller att betta på någon specifik lägre division kan det helt klart vara en bra idé att jämföra olika betting sidor med fotboll och se efter hos vilket spelbolag du hittar bäst odds på den division där du sitter på expertkunskaper.

Oavsett vilken nivå på fotbollsmatcherna du vill betta på kan det vara en bra idé för dig som spelare att jämföra flera olika spelsidor och se efter var de bästa oddsen finns.

Bettingsidor hockey – med bra odds

För spelare som letar efter bettingsidor med bra odds på hockey finns det många olika alternativ. Eftersom ishockey är en av de största sporterna i stora delar av världen, särskilt i norra Europa samt Kanada och USA, så är det inte konstigt att det finns väldigt många betting sidor som erbjuder odds på ishockeymatcher.

De flesta betting sidor som har svensk licens och marknadsför sig mot svenska spelare erbjuder spel på ishockey. Detta är inte konstigt med tanke på hur populärt ishockey är i Sverige. Hos de flesta betting sidor som erbjuder odds på ishockey hittar du ett enormt utbud av odds på matcher i exempelvis SHL, HockeyAllsvenskan, HockeyEttan och NHL, för att ta några exempel.

Hos många betting sidor kan du även hitta odds på matcher i lägre divisioner i flera länder som till exempel Sverige. Om du är en spelare som har expertkunskaper kring någon lägre division i något land kan det vara en god ide att jämföra flera olika betting sidor med odds på ishockey och se efter vilket spelbolag som erbjuder bäst odds på matcher i den serie där du besitter dina expertkunskaper.

Betta på UFC

Förutom de kända bettingsporterna som Hockey och Fotboll så finns det andra sporter som växer inom bettingvärlden. Senaste sporten att öka snabbt i popularitet är UFC (MMA).

Den stenhårda sporten ger publiken och tittarna fantastisk och rå underhållning varje match som rings igång ringklockan. De flesta betting sajter erbjuder idag spel på UFC och här på Sportlobby har vi tagit en titt på vart man kan få tag i de bästa bonus erbjudandena för UFC just nu.

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste