bettingsidor fotboll

Bettingsidor med Fotboll

Bästa bonusen för dig som vill betta på fotboll. Vi har kikat bonusvillkoren och plockat ut de bonusar som är bäst på Bettingsidor med fotboll.

3 Bästa bonusarna för fotboll

I stort sett varje spelbolag erbjuder idag sina kunder att betta på Fotboll. Vad vi på Sportlobby har gjort är att vi helt enkelt letat rätt på de bonusar som passar fotboll bäst.

Vi har hittat 3 favoriter bland de spelbolagen som idag har Svensk Licens, för säkert spelande. Under listan går vi igenom dessa bonusar i detalj.

1. Mr Green

100% upp till 500kr

Just nu har MrGreen en av de mest intressanta bonusarna utan omsättningskrav som passar perfekt för fotbollsbetting. Det enda du behöver göra är att omsätta ditt första spel på minst 2.0 i odds, så matchar de ditt satsade belopp som ett gratisspel – även om ditt bet vinner!

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

2. Betsafe - Vår favorit för hockey

100% upp till 500kr + 100 free spins

Precis som MrGreen så erbjuder Betsafe en välkomst-bonus på upp till 500 kronor. Skillnaden med BetSafes bonus är att den måste omsättas 6x, men bara till ett lägsta odds av 1.8.

4.9/5
4.9/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

3. Betinia

120 kr gratisspel - Pengarna på spelkontot direkt

Betinia är en av de nya aktörerna på den svenska bettingmarknaden och de klev in med en riktigt enkel bonus direkt – Sätt in minst 100 kr så pyntar dom direkt in 120 kr extra för dig att betta på vad du vill med.

4.6/5
4.5/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

mrgreen logga

🥇 Mr Green

Bonus – Risk fritt bet 500SEK

Bästa Bettingsidan för Fotboll just nu är enligt oss Mr Green. Deras bonus just nu är enkel att ta del av och du kan snabbt utnyttja deras riskfria bet.

Bonuskrav

Bonusen gäller för insatta belopp 100 kr till 500 kr, för max värde på bonusen sätter du alltså in 500 kr. För att erhålla och använda ett gratis bet värt ditt insatta belopp så har du egentligen bara dessa saker att tänka på.

Såhär klarar du bonusen

1: Sätt in 100-500 sek
2: Omsatt ditt insatta belopp 1 gång till minimum 2.0 i odds.
3: Mr Green bjuder sen på ett riskfritt live-bet till samma belopp som du satt in och omsatt.


betsafe logga


🥈 BetSafe

Bonus – Upp till 500 kronor + 100 free spins

Betsafe har just nu en bonus som verkligen känns lockande tycker vi på Sportlobby. Ingen tackar väl nej till lite free spins och casino action, även om fotbolls betting är vad man är ute efter.

Bonuskrav

Omsätt insatt belopp 6 gånger till lägsta odds av 1.8 för att förvandla bonuspengarna till uttagbara pengar. Om du satsar hela beloppet varje gång så räcker det med 3 satsningar.

Så här klarar du bonusen

Om du sätter in 500 kr så får du bonusen på lika värde. Du har då 1000 kr på spelkontot. Det räcker alltså att omsätta denna tusenlapp 3 gånger för att du ska cleara bonusen och alla dina pengar på kontot ska gå att ta ut.


betinia

🥉 Betinia

Bonus – 120SEK

Om du är en spelare som gillar att betta lite mindre, eller du kanske är helt nu i bettingvärlden? Då är Betinia’s bonus perfekt för dig. Inga krångligheter. Sätt in minst 100 kronor så får du 120 kronor gratispengar att betta för.

Exempel:
Utan bonus: Du bettar 100kr på ett odds som är 5x. Vinst 500
Med Bonus: Du bettar 100kr + 120kr bonus på ett odds som är 5x. Vinst 1100

Bonuskrav

Inga krav. Använd bonusen till valfritt bet inom 60 dagar.

Så här klarar du bonusen

Sätt in minst 100 kronor så får du 120 kronor i gratis bet.


Vanligt förekommande frågor

🥇 Vilken sida är bäst för att betta på fotboll?

Efter att ha jämfört odds, bonusar och bonuskrav så har vi kommit fram till att Mr Green och Betsafe är de bästa sidorna för att betta på fotboll.

?Behöver jag någon bonuskod för att ta del av välkomstbonusar på bettingsidor?

Oftast behöver du ingen bonuskod. Bonuskoder är lite “ute” i Sverige och används väldigt sällan. Följ våra länkar till de olika sportsidorna så kommer du direkt till välkomstbonusen

⛏ Måste man alltid jämföra odds innan man bettar på fotboll?

Om du har möjligheten ja. Det är väldigt sällan som oddsen är likadana på olika bettingsidor och bettar du på sidan med lägre odds så förlorar du såklart värde i längden.

Så har vi rankat Bettingsidorna med Fotboll

När vi har rankat de bästa bettingsidorna för fotboll så har vi jämfört bonusar, odds och utbud. Fokus ligger helt klart på bonusarna, som sig bör.

Många använder välkomst bonusar för att få extra värde med sin betting, sedan går de vidare till ett annat spelbolag och gör samma sak igen.

Denna strategi ger helt klart lite extra värde då det är svårt som det är att vinna över spelbolagen.

Den största sporten i världen är fotboll och det är inte konstigt att stort fokus läggs på bettingsidor med fotboll när spelare ska välja vilken sida de ska spela på.

Stort utbud av ligor och matcher

Ett stort utbud av fotbollsmatcher och ligor att spela på är ett måste för bettingsidor som vill locka spelare idag.

Likaså är det viktigt för spelarna att det finns många olika saker att betta på. Som till exempel:

  • Över- och underspel
  • Första målskytt
  • Första hörnan
  • Flesta gula kort
  • När första målet görs

Välkomstbonusar

Efter att Sverige släppte coronareglerna så har det dykt upp många riktigt bra bonus-erbjudanden på svenska bettingsajter där man kan spela på fotboll.

Som du kan se här ovan är vår favorit Mr Green. Där får nya spelare ett riskfritt bet och enda kravet är att du lägger ett livebet på minumum odds 2.0

bettingsidor-fotboll-välkomstbonus

Om du redan har ett konto på Mr Green så är Betsafe ett riktigt bra alternativ för fotbollsbetting.

Lite högre omsättningskrav men minimum odds är bara 1.8. Detta ökar chanserna att ta hem en bra peng på deras bonus! Spana gärna också in våra kompletta recensioner av de mest populära bettingsidorna.

Vilka Bettingsidor erbjuder fotboll?

För den som vill öppna ett konto på en bettingsida och börja betta kan välja mellan oerhört många spelsidor med fotboll.

Eftersom fotboll är en så pass populär sport som lockar väldigt många spelare så är det betydligt lättare att hitta bettingsidor med fotboll än vad det över huvud taget finns bettingsidor utan fotboll.

De flesta bettingsidor erbjuder ett stort utbud av elitfotboll. Hos i princip alla spelsidor med fotboll kan du spela på:

  • Landskamper
  • Internationella tävlingsmatcher
  • Matcher från de högsta ligorna i världen

Spela på lägre divisioner

Många spelsidor med fotboll erbjuder också spel på matcher i lägre divisioner än den högsta ligan i olika länder. Om du som spelare är expert på någon lägre division är det helt klart värt att kolla upp flera olika bettingsidor som har fotboll.

Där kan du se efter vilken eller vilka som erbjuder odds på den division som du är expert på.

Det kan också vara bra att jämföra olika spelsidor med fotboll som erbjuder spel på samma matcher. Då kan du se var spelare har möjlighet att ta del av så fördelaktiga odds som möjligt.

Sjunkande odds i Fotboll

Det är många inom bettingvärlden som undrar vad som menas med “sjunkande odds” inom fotboll.

Sjunkande odds kan vara en indikator på att spelbolagen har felvärderat ett odds från början och nu försöker att rätta till sitt fel.

En vanlig företeelse är att det kommer in stora bet på till exempel hemmavinst, då justeras oddset ner för hemmavinst och höjs för bortavinst. Detta beror på att spelbolagen vill ha lika mycket bettat på varje sida för att hålla ned deras risk.

En spelstrategi hos många sportsbettare är således att hitta sjunkande odds och placera spel på dem, då förmodligen storspelare eller experter har “lastat” på det spelet.

Sjunkande odds kan såklart också bero på andra saker så som en skada på en viktig spelare eller liknande. Så se till att alltid göra en bakgrundskoll innan du placerar ett spel på ett sänkt odds.

Spela på Fotboll i lägre divisioner

När du vill betta på fotboll i lägre divisioner, till exempel division 4 i Sverige, så finns det ett fåtal bettingsidor fotboll som erbjuder odds på matcher så långt ner i systemet.

betta-på-fotboll-lägre-divisioner

Oddsen är ofta inte lika fördelaktiga som oddsen på toppmatcher i exempelvis La Liga, Premier League eller Champions League.

Men den som har bra koll på exempelvis division 4-fotboll kan ofta hitta bra värde och vinna över spelbolagen.

Gräns för satsade pengar

När du bettar på fotboll i lägre divisioner hos bettingsidor fotboll så finns det ofta en gräns för hur mycket pengar du kan satsa på en match.

Det är till exempel inget problem att spela 10 000 kronor på en match i Premier League eftersom spelbolaget då omsätter väldigt mycket pengar på varje match.

Men om du vill betta en motsvarande summa på till exempel en svensk division 4-match, så är risken stor att spelbolaget säger ifrån.

Detta är för att undvika spelfusk och minska risken för riggade matcher. Detta är något som egentligen är bra för dig som spelare. Även om det kanske känns surt för stunden att inte få lägga ett stort bet när du hittat ett väldigt bra odds.

Hur ska man betta på fotboll?

Då varje bettingsida erbjuder en mängd olika spel så kan det vara svårt att veta vad man egentligen ska betta på när det kommer till fotboll. Oftast slutar det med att man bettar på enkla saker som vilket lag som vinner eller på matchresultat.

Vill du ha lite tips och råd hur du kan spela för att öka dina chanser så kan du spana in denna instruktionsvideo

Summering

Kontrollera noga kraven på den bonusen som du funderar på att regga dig för. Många bonusar är i mångt och mycket värdelösa och just det försöker vi hjälpa våra läsare med på Sportlobby.

Vi har rankat de tre bästa bettingsidorna just nu för den som vill ha en bra bonus och spela på fotboll. Det finns bonusar för den våghalsiga spelaren, men även den försiktiga.

Vi rekommenderar även att du kontrollerar vilka bettingsidor som använder sig av Swish då detta idag är den överlägset smidigaste metoden att sätta in och ta ut pengar.

Lycka till med spelandet!

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste