bettingsidor fotboll

Bettingsidor Fotboll

Bästa bonusen för dig som vill betta på fotboll. Vi har kikat bonusvillkoren och plockat ut de bonusar som är bäst på Bettingsidor med fotboll.

3 Bästa Bonusarna för Fotboll

I stort sett varje spelbolag erbjuder idag sina kunder att betta på Fotboll. Vad vi på Sportlobby har gjort är att vi helt enkelt letat rätt på de bonusar som passar fotboll bäst.

Vi har hittat 3 favoriter bland de spelbolagen som idag har Svensk Licens, för säkert spelande. Under listan går vi igenom dessa bonusar i detalj.

1. Mr Green

100% upp till 500kr

Just nu har MrGreen en av de mest intressanta bonusarna utan omsättningskrav som passar perfekt för fotbollsbetting. Det enda du behöver göra är att omsätta ditt första spel på minst 2.0 i odds, så matchar de ditt satsade belopp som ett gratisspel – även om ditt bet vinner!

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

2. Betsafe - Vår favorit för hockey

100% upp till 500kr + 100 free spins

Precis som MrGreen så erbjuder Betsafe en välkomst-bonus på upp till 500 kronor. Skillnaden med BetSafes bonus är att den måste omsättas 6x, men bara till ett lägsta odds av 1.8.

4.9/5
4.9/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

3. Betinia

120 kr gratisspel - Pengarna på spelkontot direkt

Betinia är en av de nya aktörerna på den svenska bettingmarknaden och de klev in med en riktigt enkel bonus direkt – Sätt in minst 100 kr så pyntar dom direkt in 120 kr extra för dig att betta på vad du vill med.

4.6/5
4.5/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

mrgreen logga

🥇 Mr Green

Bonus – Risk fritt bet 500SEK

Bästa Bettingsidan för Fotboll just nu är enligt oss Mr Green. Deras bonus just nu är enkel att ta del av och du kan snabbt utnyttja deras riskfria bet.

Bonuskrav

Bonusen gäller för insatta belopp 100 kr till 500 kr, för max värde på bonusen sätter du alltså in 500 kr. För att erhålla och använda ett gratis bet värt ditt insatta belopp så har du egentligen bara dessa saker att tänka på.

Såhär klarar du bonusen

1: Sätt in 100-500 sek
2: Omsatt ditt insatta belopp 1 gång till minimum 2.0 i odds.
3: Mr Green bjuder sen på ett riskfritt live-bet till samma belopp som du satt in och omsatt.


betsafe logga


🥈 BetSafe

Bonus – Upp till 500 kronor + 100 free spins

Betsafe har just nu en bonus som verkligen känns lockande tycker vi på Sportlobby. Ingen tackar väl nej till lite free spins och casino action, även om fotbolls betting är vad man är ute efter.

Bonuskrav

Omsätt insatt belopp 6 gånger till lägsta odds av 1.8 för att förvandla bonuspengarna till uttagbara pengar. Om du satsar hela beloppet varje gång så räcker det med 3 satsningar.

Så här klarar du bonusen

Om du sätter in 500 kr så får du bonusen på lika värde. Du har då 1000 kr på spelkontot. Det räcker alltså att omsätta denna tusenlapp 3 gånger för att du ska cleara bonusen och alla dina pengar på kontot ska gå att ta ut.


betinia

🥉 Betinia

Bonus – 120SEK

Om du är en spelare som gillar att betta lite mindre, eller du kanske är helt nu i bettingvärlden? Då är Betinia’s bonus perfekt för dig. Inga krångligheter. Sätt in minst 100 kronor så får du 120 kronor gratispengar att betta för.

Exempel:
Utan bonus: Du bettar 100kr på ett odds som är 5x. Vinst 500
Med Bonus: Du bettar 100kr + 120kr bonus på ett odds som är 5x. Vinst 1100

Bonuskrav

Inga krav. Använd bonusen till valfritt bet inom 60 dagar.

Så här klarar du bonusen

Sätt in minst 100 kronor så får du 120 kronor i gratis bet.


Så har vi rankat Bettingsidorna med Fotboll

När vi har rankat de bästa bettingsidorna för fotboll så har vi jämfört bonusar, odds och utbud. Fokus ligger helt klart på bonusarna, som sig bör.

Många använder välkomst bonusar för att få extra värde med sin betting, sedan går de vidare till ett annat spelbolag och gör samma sak igen.

Denna strategi ger helt klart lite extra värde då det är svårt som det är att vinna över spelbolagen.

Den största sporten i världen är fotboll och det är inte konstigt att stort fokus läggs på bettingsidor med fotboll när spelare ska välja vilken sida de ska spela på.

Stort utbud av ligor och matcher

Ett stort utbud av fotbollsmatcher och ligor att spela på är ett måste för bettingsidor som vill locka spelare idag.

Likaså är det viktigt för spelarna att det finns många olika saker att betta på. Som till exempel:

  • Över- och underspel
  • Första målskytt
  • Första hörnan
  • Flesta gula kort
  • När första målet görs

Välkomstbonusar

Efter att Sverige släppte coronareglerna så har det dykt upp många riktigt bra bonus-erbjudanden på svenska bettingsajter där man kan spela på fotboll.

Som du kan se här ovan är vår favorit Mr Green. Där får nya spelare ett riskfritt bet och enda kravet är att du lägger ett livebet på minumum odds 2.0

bettingsidor-fotboll-välkomstbonus

Om du redan har ett konto på Mr Green så är Betsafe ett riktigt bra alternativ när vi pratar om bettingsidor fotboll.

Lite högre omsättningskrav men minimum odds är bara 1.8. Detta ökar chanserna att ta hem en bra peng på deras bonus! Spana gärna också in våra kompletta recensioner av de mest populära bettingsidorna.

Vilka Bettingsidor erbjuder fotboll?

För den som vill öppna ett konto på en bettingsida och börja betta kan välja mellan oerhört många spelsidor med fotboll.

Eftersom fotboll är en så pass populär sport som lockar väldigt många spelare så är det betydligt lättare att hitta bettingsidor med fotboll än vad det över huvud taget finns bettingsidor utan fotboll.

De flesta bettingsidor erbjuder ett stort utbud av elitfotboll. Hos i princip alla spelsidor med fotboll kan du spela på:

  • Landskamper
  • Internationella tävlingsmatcher
  • Matcher från de högsta ligorna i världen

Spela på lägre divisioner

Många spelsidor med fotboll erbjuder också spel på matcher i lägre divisioner än den högsta ligan i olika länder. Om du som spelare är expert på någon lägre division är det helt klart värt att kolla upp flera olika bettingsidor som har fotboll.

Där kan du se efter vilken eller vilka som erbjuder odds på den division som du är expert på.

Det kan också vara bra att jämföra olika spelsidor med fotboll som erbjuder spel på samma matcher. Då kan du se var spelare har möjlighet att ta del av så fördelaktiga odds som möjligt.

Bettingsidor Fotboll – Bra att veta

För dig som är nybörjare och vill börja med betting på fotboll så finns det flera saker som är bra att veta om bettingsidor fotboll. För det första är det vanligaste sättet att spela på en match att spela på vilket tecken det ska bli i matchen.

Det innebär att du antingen spelar på att hemmalaget vinner matchen, att bortalaget vinner matchen eller att matchen slutar oavgjort.

Spela på resultat

Detta är som sagt det vanligaste spelet som spelare brukar lägga på bettingsidor i fotboll. Men det finns också flera andra sätt att spela. Du kan till exempel spela på ett exakt resultat.

Detta brukar vara ett svårare spel när det gäller att gissa rätt. Samtidigt kan din vinst bli större om du spelar på ett exakt resultat eftersom att bettingsidorna då erbjuder bättre odds.

Om du till exempel spelar på att en match ska sluta 3–0 till hemmalaget så måste matchen sluta just 3–0 för att du ska vinna.

Du erbjuds då ett bättre odds än om du hade tippat att hemmalaget skulle vinna matchen. Om du hade spelat endast på att hemmalaget vinner matchen, så vinner du oavsett om hemmalaget vinner matchen med 1–0, 3–0, 2–1 eller 10–0.

Sjunkande odds i Fotboll

Det är många inom bettingvärlden som undrar vad som menas med “sjunkande odds” inom fotboll.

Sjunkande odds kan vara en indikator på att spelbolagen har felvärderat ett odds från början och nu försöker att rätta till sitt fel.

En vanlig företeelse är att det kommer in stora bet på till exempel hemmavinst, då justeras oddset ner för hemmavinst och höjs för bortavinst. Detta beror på att spelbolagen vill ha lika mycket bettat på varje sida för att hålla ned deras risk.

En spelstrategi hos många sportsbettare är således att hitta sjunkande odds och placera spel på dem, då förmodligen storspelare eller experter har “lastat” på det spelet.

Sjunkande odds kan såklart också bero på andra saker så som en skada på en viktig spelare eller liknande. Så se till att alltid göra en bakgrundskoll innan du placerar ett spel på ett sänkt odds.

Flera olika sätt att spela på Bettingsidor Fotboll

När du vill spela på fotboll så finns det fler sätt att betta än att bara tippa hur matchen slutar, eller vilket lag som vinner matchen.

När du spelar på bettingsidor fotboll kan du till exempel ofta tippa vilken enskild spelare som kommer att göra det första målet i matchen.

Det går också att betta på saker över en längre tidsperiod. Till exempel kan du betta på vilket lag som vinner ligan och vilken spelare som vinner skytteligan.

Detta är spel som kan göra det roligt att följa en hel säsong och sedan ha möjlighet att vinna en större slant i slutet av säsongen.

Nackdelen med denna typ av spel är att du knyter upp pengarna till ett specifikt bet över en längre tid.

Det innebär alltså att du inte kan använda de pengarna till att spela på något annat under den aktuella säsongen. Så tänk igenom dessa bet en extra gång innan du placerar dom.

Har du tillräckligt i saldo för att betta som du vill även under tiden du väntar på det “långa” bettet att avgöras?

Live betting

När du spelar på bettingsidor fotboll så erbjuder de allra flesta spelsidor med fotboll möjligheten att live betta på många matcher. När du live bettar uppdateras oddsen i realtid och du kan då spela på matchens utgång.

Om hemmalaget till exempel tar ledningen med 1–0 så stiger oddsen på ett oavgjort resultat.

Oddset stiger förmodligen än mer på att bortalaget vänder och vinner, samtidigt som oddset på seger för hemmalaget sjunker.

Att spela live betting hos bettingsidor med fotboll kan vara ett väldigt spännande och adrenalinfyllt spel. Framförallt eftersom du kan lägga ditt bet under matchens gång och slutresultatet då kommer inom kort.

De flesta bettingsidor i fotboll har en app som är väldigt snabb och smidig att använda och därmed väl anpassad för live betting.

Du kan då live betta på olika matcher oavsett om du befinner dig hemma i tv-soffan, på plats på läktaren eller om du sitter på bussen på väg hem från jobbet.

Spela på Fotboll i lägre divisioner

När du vill betta på fotboll i lägre divisioner, till exempel division 4 i Sverige, så finns det ett fåtal bettingsidor fotboll som erbjuder odds på matcher så långt ner i systemet.

betta-på-fotboll-lägre-divisioner

Oddsen är ofta inte lika fördelaktiga som oddsen på toppmatcher i exempelvis La Liga, Premier League eller Champions League.

Men den som har bra koll på exempelvis division 4-fotboll kan ofta hitta bra värde och vinna över spelbolagen.

Gräns för satsade pengar

När du bettar på fotboll i lägre divisioner hos bettingsidor fotboll så finns det ofta en gräns för hur mycket pengar du kan satsa på en match.

Det är till exempel inget problem att spela 10 000 kronor på en match i Premier League eftersom spelbolaget då omsätter väldigt mycket pengar på varje match.

Men om du vill betta en motsvarande summa på till exempel en svensk division 4-match, så är risken stor att spelbolaget säger ifrån.

Detta är för att undvika spelfusk och minska risken för riggade matcher. Detta är något som egentligen är bra för dig som spelare. Även om det kanske känns surt för stunden att inte få lägga ett stort bet när du hittat ett väldigt bra odds.

Streama Fotbollsmatcher hos spelbolagen

För dig som öppnar ett konto hos någon av alla bettingsidor fotboll finns ofta möjligheten att ta del av live streamade matcher inne på bettingsidan eller i bettingsidans app.

Många spelbolag har idag samarbeten med olika ligor och förbund. Som spelare erbjuds du möjligheten att streama dessa matcher live.

Detta kan vara en bra anledning till att skaffa ett konto hos någon av alla bettingsidor fotboll. Eftersom det är en trevlig förmån som kommer på köpet när du börjar spela.

Vilka bettingsidor i fotboll som sänder vilka matcher och vilka ligor tar du enklast reda på genom att besöka de olika sidorna och läsa om vad som erbjuds.

När en bettingsida live sänder en liga eller turnering så skyltar de ofta med detta i sin marknadsföring. Så information om vilka matcher varje bettingsida streamar är väldigt lätt att hitta för dig som spelare.

Hur ska jag tänka kring bonusar på bettingsidor?

Om du är en ny spelare som ska öppna ett konto hos någon av alla bettingsidor fotboll så erbjuds du väldigt ofta någon typ av bonus.

En vanlig typ av bonus är välkomstbonus, eller insättningsbonus som den också kallas. Det är en bonus som innebär att du får extra pengar när du gör din första insättning.

Olika bettingsidor med fotboll som erbjuder insättningsbonus ger dig olika mycket pengar. Vissa dubblar beloppet du sätter in medan andra tripplar det.

Viktigt och komma ihåg är dock att du inte kan ta ut bonuspengarna på en gång.

Bonusen kommer ofta med ett omsättningskrav där du måste spela för ett visst belopp innan du har möjlighet att ta ut eventuella vinstpengar eller bonuspengar.

Därför ska du jämföra bettingsidorna och bonusar

Som ny spelare har du ofta möjlighet att få en väldigt förmånlig insättningsbonus. Ett bra tips är att jämföra olika bettingsidor fotboll och se hur mycket bonus var och en erbjuder samt vad de har för olika omsättningskrav.

I toppen av denna artikel så rankar vi de bästa bettingsidorna för fotboll, om du har missat det. Där går vi igenom varje bonus i detalj för att se vilka krav som ligger bakom.

Ofta ser bonusarna myket bra ut, men när man väl satt in pengar så visar det sig att bonusen kan vara i stort sett omöjlig att uppnå.

På grund av just detta så har vi kontrollerat och testat bonusarna i detalj innan vi delar med oss av vår ranking till våra läsare på Sportlobby.se

När du jämfört flera olika bettingsidor och granskat deras bonusar och krav är du väl informerad. Då kan du välja den av alla bettingsidor med fotboll som erbjuder bäst odds, bäst bonus och snabbast uttag.

Hur ska man betta på fotboll?

Då varje bettingsida erbjuder en mängd olika spel så kan det vara svårt att veta vad man egentligen ska betta på när det kommer till fotboll. Oftast slutar det med att man bettar på enkla saker som vilket lag som vinner eller på matchresultat.

Vill du ha lite tips och råd hur du kan spela för att öka dina chanser så kan du spana in denna instruktionsvideo

Bettingsidor med fotboll – Slutsats

Kontrollera noga kraven på den bonusen som du funderar på att regga dig för. Många bonusar är i mångt och mycket värdelösa och just det försöker vi hjälpa våra läsare med på Sportlobby.

Vi har rankat de tre bästa bettingsidorna just nu för den som vill ha en bra bonus och spela på fotboll. Det finns bonusar för den våghalsiga spelaren, men även den försiktiga.

Vi rekommenderar även att du kontrollerar vilka bettingsidor som använder sig av Swish då detta idag är den överlägset smidigaste metoden att sätta in och ta ut pengar.

Lycka till med spelandet!

Vanligt förekommande frågor (FAQ)

🥇 Vilken sida är bäst för att betta på fotboll?

Efter att ha jämfört odds, bonusar och bonuskrav så har vi kommit fram till att Mr Green och Betsafe är de bästa sidorna för att betta på fotboll.

?Behöver jag någon bonuskod för att ta del av välkomstbonusar på bettingsidor?

Oftast behöver du ingen bonuskod. Bonuskoder är lite “ute” i Sverige och används väldigt sällan. Följ våra länkar till de olika sportsidorna så kommer du direkt till välkomstbonusen

⛏ Måste man alltid jämföra odds innan man bettar på fotboll?

Om du har möjligheten ja. Det är väldigt sällan som oddsen är likadana på olika bettingsidor och bettar du på sidan med lägre odds så förlorar du såklart värde i längden.

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste
betting på politik

Betting på Politik

Vi har fått se betting på politik bli allt mer populärt i Sverige. När det svenska riksdagsvalet avgjordes senast var det ett enormt tryck på

Läs mer »