bettingsidor ishockey

Bettingsidor Hockey

Ishockey är en oerhört stor sport i norra Europa och Nordamerika och det märks framförallt när det närmar sig slutspel och publiken sitter som på nålar. Miljontals människor världen över följer slutspelen och kampen om pokalerna med stort intresse och det är inte konstigt att många vill betta på bettingsidor hockey.


Därför finns det många bettingsidor hockey på spelmarknaden som erbjuder odds på en stor mängd hockeymatcher både i Sverige, övriga Europa och givetvis också i USA och Kanada. 

Betting på spelsidor med hockey

De spelare som vill öppna ett konto och börja betta kan välja och vraka mellan många olika spelsidor med hockey. Detta känns kanske som en självklarhet i och med att ishockey är en så pass populär sport som lockar väldigt mycket publik i stora delar av världen. Då hockey är så pass populärt och är en sport som lockar många spelare så är det mycket lättare att hitta spelsidor med hockey än vad det är att hitta bettingsidor som inte erbjuder spel på ishockey.

Att inte erbjuda spel på hockey vore att skjuta sig i foten för spelbolagen eftersom att väldigt många spelare vill ha möjligheten att spela på bettingsidor hockey. Så att inte erbjuda odds på hockey skulle med största sannolikhet skrämma bort väldigt många spelare.

De flesta bettingsidor hockey kan stoltsera med ett enormt utbud av odds på ishockey på elitnivå och hos i princip alla spelsidor med hockey hittar du odds på SHL, Hockeyallsvenskan, Hockeyettan samt stora internationella ligor som NHL med flera.

Flera spelsidor med hockey ger dig som spelare också möjligheten att betta på matcher i lägre divisioner i flera länder, bland annat i Sverige. Om du som hockeyfanatiker är lite av en expert på att betta på lägre divisioner så kan det vara en bra ide att kolla upp flera olika spelsidor med hockey och se efter vilken eller vilka som erbjuder bäst odds på de divisioner där du har expertkunskaper.

Det kan även vara en god idé att jämföra flera spelsidor med hockey och se var du som spelare kan ta del av de bästa möjliga oddsen.

Så fungerar hockeybetting

För dig som är ny när det gäller spelmarknaden och hockeybetting finns det ett antal saker som kan vara bra att känna till om bettingsidor hockey. Först och främst kan det vara bra att veta att det vanligaste sättet att betta på en hockeymatch är att spela på vilket tecken det ska bli i matchen efter full tid. “1” betyder att hemmalaget vinner matchen, “2” betyder att bortalaget vinner matchen och “X” betyder att matchen slutat oavgjort när den tredje perioden har avslutats.

Även om detta är det klart vanligaste sättet att spela på bettingsidor hockey så finns det också flera andra sätt att spela och det kan vara roligt att lära sig mer om alternativen. Du kan till exempel spela på vilket lag som vinner matchen och inkludera eventuell förlängning och straffläggning.

I de flesta hockeyligor idag slutar ingen match oavgjort även om resultatet kan vara oavgjort när tre perioder är spelade. Vanligtvis får då lagen varsin poäng och gör sedan upp om extrapoängen via förlängning och sedan straffar. Om du lägger ett sånt bet när du spelar hockeybetting och till exempel bettar på att hemmalaget ska vinna så vinner du oavsett om hemmalaget vinner efter tre spelade perioder, eller om det står oavgjort efter tre spelade perioder och att hemmalaget sedan vinner efter straffar.

Ett annat spel som är väldigt populärt när det gäller hockeybetting är att spela på ett exakt resultat. Eftersom hockey är en ganska målrik sport är det ofta svårt att tippa exakt resultat, men detta brukar kompenseras med råge av bettingsidor hockey som då erbjuder väldigt förmånliga odds om man lyckas pricka in exakt resultat.

Spela på hockey på flera olika sätt

När du har skapat ett konto på någon av alla bettingsidor hockey och vill spela på hockey så finns det fler sätt att betta än att bara tippa på vilket lag som vinner matchen. När du spelar på bettingsidor hockey kan du, för att ta ett exempel, tippa vilken enskild spelare som kommer att göra det sista målet i matchen eller tippa vilket lag som kommer ta flest antal utvisningsminuter.

När du spelar på bettingsidor hockey kan du också betta på saker över en hel säsong. Ett exempel på ett sådant bet när man spelar på hockey är när man bettar på vilket lag som kommer att ta guld. Detta är ett bet man kan lägga inför säsongen och sedan ha glädje och spänning av under hela säsongen. Man har ofta också möjligheten att vinna en större slant i slutet av säsongen om man skulle tippa rätt.

Det finns dock en nackdel med denna typ av säsongsspel och det är att pengarna du satsar sedan är bundna. Du kan inte använda dem under säsongen, utan du måste vänta till säsongen är slut innan du eventuellt får tillbaka några vinstpengar. Om du känner dig okej att vänta till slutet på säsongen innan vinsten betalas ut så kan denna typ av säsongsspel vara en väldigt rolig variant när du vill spela på ishockey.

Bettingsidor hockey med live betting

De allra flesta bettingsidor hockey erbjuder idag möjligheten att spela live betting på många matcher. När du kör live betting så uppdateras oddsen hela tiden under matchens gång och de ändras baserat på resultatet i matchen och hur det ser ut på isen.

Om det ena laget får ett matchstraff på en viktig spelare leder det sannolikt till att oddsen för att det laget ska vinna matchen går upp. Om det ena laget tar ledningen kommer oddsen för att det laget också ska vinna att sjunka medan oddsen för att motståndarlaget vänder och vinner går upp.

Att spela live betting hos bettingsidor hockey är ofta väldigt spännande eftersom att du lägger ditt bet under matchens gång och sedan kan följa ditt spel samtidigt som du tittar på matchen.

Eftersom de flesta bettingsidor hockey idag har en app som du snabbt och enkelt kan använda så har du som spelare goda möjligheter att lägga live bets direkt i telefonen. Med hjälp av appen kan du spela live hos bettingsidor hockey oavsett om du sitter på läktaren på den aktuella matchen, hemma i tv-soffan eller om du är på bussen eller tunnelbanan på väg hem från jobbet.

Bettingsidor hockey med odds på lägre divisioner

När du vill spela på ishockey i lägre divisioner, till exempel Hockeyettan i Sverige och AHL i Nordamerika, så går det att göra hos många bettingsidor hockey idag. Eftersom dessa serier ändå klassas som elitnivå även om alla spelare inte är heltidsproffs så drar de ändå ett stort intresse. Det betyder att det går att satsa relativt stora summor även på dessa matcher och att oddsen är ungefär lika fördelaktiga som om du spelar på de största ligorna som SHL eller NHL.

Bettingsidor hockey med live streaming

När du öppnar ett konto hos någon av alla bettingsidor hockey som finns på spelmarknaden så erbjuds du som kund ofta möjligheten att live streama hockeymatcher direkt på spelbolagets hemsida eller via spelbolagets app. Många bettingsidor hockey har numera samarbeten med olika ligor och hockeyförbund vilket gör att du som kund ofta erbjuds möjligheten att streama matcher som de har hand om live.

Det kan vara en bra anledning till att skaffa ett konto hos bettingsidor hockey, särskilt om du samtidigt är intresserad av att live betta på dessa matcher. Även om du inte vill live betta så är detta en trevlig feature som du som ny spelare kan ta del av.

Vilka bettingsidor hockey som har rättigheter att live streama vilka matcher tar du enklast reda på genom att besöka de olika spelbolagens hemsidor och se efter vad som erbjuds. När bettingsidor hockey har rättigheter att live streama matcher från någon lika påpekar de ofta just detta i sin marknadsföring och informationen om vilken bettingsida som sänder vilka matcher blir därför väldigt enkel att söka rätt på för dig som spelare och kund.

Bettingsidor hockey som erbjuder bonus

För dig som funderar på att öppna ett konto hos någon av alla bettingsidor hockey som finns på spelmarknaden så kan det vara en bra idé att se efter om du kan ta del av någon förmånlig bonus. En vanlig bonus som många bettingsidor hockey erbjuder är en välkomstbonus, eller insättningsbonus som den också kallas. Det är en enkel bonus som ger dig som ny spelare extra pengar i samband med att du gör din första insättning

Hur stor bonus du kan få skiljer sig från spelbolag till spelbolag. Vissa bettingsidor hockey dubblar beloppet du sätter in medan vissa andra tripplar det. Det är dock viktigt att känna till att du inte kan ta ut dina bonuspengar från ditt spelkonto i samma ögonblick du får dem.

Bonusarna kommer ofta med ett omsättningskrav som innebär att du måste spela för en viss summa innan du kan ta ut bonuspengarna från ditt spelkonto.

Många bettingsidor hockey jagar nya kunder och därför har du som ny spelare chansen att ta del av förmånliga insättningsbonusar. Ett bra tips är därför att jämföra olika bettingsidor hockey och se efter vad respektive bonus innebär för dig som spelare.

Två saker som är bra att kolla efter är hur mycket bonus som erbjuds samt vad den aktuella bettingsidan har för omsättningskrav.

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -

Läs också

Senaste