betting swish uttag

Bettingsidor med Swish

Något som blir allt mer populärt är att spela på bettingsidor med Swish. Att göra det innebär att det är enkelt att både sätta in och ta ut pengar med hjälp av mobilen och det är ett modernt sätt att spela på.

Swish är dessutom en säker metod för att genomföra både inbetalningar och utbetalningar eftersom man verifierar sin identitet med hjälp av Mobilt BankID. 

Lista: Bettingsidor som erbjuder swish

Alla bettingsidor med svensk licens erbjuder konstigt nog inte swish idag. Förmodligen är det en kostnadsfråga så en del har valt att inte erbjuda det till sina kunder. Här nedan är våra partners som använder sig av swish. Flera av dem har riktigt bra erbjudande för nya kunder just nu.

Casumo

100 kr i gratisspel - Inget omsättningskrav

Precis som flera andra bettingbolag så erbjuder Casumo just nu en enkel välkomstbonus utan krångel. Sätt in 100kr så matchar dem det direkt på ditt konto så du får 200 kr att spela för.

4.6/5
4.6/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

ComeOn

Sätt in 500 kr spela för 1500 KR

ComeOn har verkligen kryddat sin välkomst-bonus i år och erbjuder hela 200% bonus för nya kunder. 8x i omsättningskrav på minst 1.8 i odds. Lite tufft – men desto mer att vinna!

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Betsafe

100% upp till 500kr + 100 free spins

Betsafe erbjuder just nu en välkomst-bonus på upp till 500 kronor. Denna bonus måste omsättas 6x, men bara till ett lägsta odds av 1.8.

Omsättningskravet fixas enklas genom att betta ditt insatta belopp och bonusen tillsammans, då är kravet fixat på 3 spel.

4.9/5
4.9/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leo Vegas

Upp till 500 kr matchat gratisspel - Min 1.80 i odds

Svenska LeoVegas har ett av de bästa utbuden för svensk sport och just nu får alla nya kunder ett matchat gratisspel upp till 500 kronor.

4.6/5
4.6/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Swish betting är populärt bland spelarna

Den välkända betaltjänsten Swish dyker upp allt mer i vår vardag och den har även tagit över som det sätt att betala många svenska spelare föredrar. Swish betting har verkligen tagit spelbolagen med storm och en klar majoritet av alla spelbolag som är verksamma på den svenska marknaden idag erbjuder Swish betting.

Analytiker som har koll på bettingmarknaden pekar numera ut Swish som den nya favoriten bland många spelare. Tidigare har Trustly varit förstavalet för många spelare som velat kunna göra snabba insättningar och uttag, men nu har Swish tagit över. En stor anledning till det är att väldigt många använder Swish i vardagen och är därför väldigt vana att använda just Swish.


Det är en betalningsmetod som används för att till exempel betala in pengar till kompisen som lagt ut för biobiljetter, och steget från att använda Swish i vardagen till att använda det för Swish betting har visat sig vara ett litet steg.

Att använda Swish betting göt att pengarna både går att sätta in och ta ut snabbt. Detta är något som bidrar till att många spelare idag vill spela på bettingsidor med Swish.

Spelbolag med Swish

Eran med bettingsidor med Swish inleddes redan år 2019 då den svenska spellicensen infördes. BankID och Mobilt BankID tog över som standard för att verifiera sin identitet för spelare som ville spela på bettingsidor och detta var något som möjliggjorde bettingsidor med Swish.

Möjligheten att göra snabba insättningar och ta ut pengar snabbt tack vare teknikens framsteg har gjort att allt spel spelare vill spela hos spelbolag med Swish eftersom Swish är en av de snabbaste och säkraste betalningsmetoderna på marknaden – om inte den säkraste och snabbaste.


När den svenska spellicensen infördes implementerade många spelbolag Swish som insättningsmetod direkt och med tiden har många spelbolag med Swish även börjat erbjuda uttag via Swish.

Att sätta in eller ta ut pengar med hjälp av Swish tar ofta bara några minuter och detta har gjort att många spelare väljer att spela hos spelbolag med Swish. Detta i sin tur har gjort att allt fler spelbolag känt sig tvungna att erbjuda Swish som metod för insättning och uttag vilket gjort att dagens spelare kan välja mellan många olika bettingsidor med Swish.

Spelsidor med Swish

När Swish först klev in på bettingmarknaden var betalningsmetoden bara tillgänglig på Svenska Spel och ATG. Detta eftersom Swish bara är tillgängligt för svenska kunder och vid starten var det bara dessa två statliga spelbolag som hade licens för spel i Sverige. När den nya spellagen trädde i kraft 2019 öppnades möjligheten att erbjuda Swish som betalningsmetod även upp för fler spelbolag som skaffade svensk licens.

Några av de första välkända spelsidor med Swish som dök upp på den svenska marknaden var Betsson, LeoVegas och Unibet. Sedan dess har utvecklingen fortsatt i ett rasande tempo. De flesta spelbolag med svensk licens har idag bettingsidor med Swish och de som inte har det jobbar säkerligen för fullt för att inom kort kunna erbjuda insättningar och uttag med Swish.


Sannolikt är det så i och med att svenska spelare blir allt mer vana att spela hos bettingsidor med Swish och att öppna konto hos någon bettingsida som inte har Swish kan då upplevas krångligt eller svårt. Att erbjuda betting med Swish är en konkurrensfördel som många spelsidor med Swish nu har skaffat sig och det dröjer nog inte länge innan de spelsidor som inte har Swish också kan erbjuda det.

Swish är som bekant en väldigt säker betalningsmetod i och med att man måste verifiera sig med hjälp av Mobilt BankID vid varje transaktion. Att den dessutom används flitigt i folks vardag gör att många spelare vill använda Swish även till att spela.

Så fungerar bettingsidor med Swish

När du spelar på bettingsidor med Swish är det väldigt smidigt att både sätta in pengar samt att ta ut pengar. Betaltjänsten Swish har omkring 8 miljoner användare i Sverige och den behöver egentligen ingen närmare presentation. Men när man ska sätta in pengar på bettingsidor med Swish och spela på spelsidor med Swish kan det vara på sin plats med en närmare förklaring kring hur processen går till.

Först och främst måste du hitta en bettingsida som erbjuder insättningar och uttag med hjälp av Swish. Detta är något de flesta bettingsidor med Swish skyltar med eftersom det är en konkurrensfördel. Om du inte hittar information direkt hurvida spelsidan erbjuder transaktioner via Swish eller inte kan det vara en bra idé att titta efter Swish loggan på spelbolagets hemsida.

När du väl hittat en bettingsida som erbjuder spel med Swish behöver du skapa ett konto. Hos många bettingsidor med Swish behöver du använda din mobila e-legitimation för att registrera dig. När kontot väl är skapat klickar du dig fram till överföring med Swish som betaltjänst.

Därefter fyller du i beloppet du vill sätta in och skriver i spelbolagets mottagningsnummer. Du behöver sedan acceptera insättningen genom att skriva in din kod och legitimera dig med Mobilt BankID.

En stor fördel med att spela på bettingsidor med Swish är att det väldigt sällan kostar något att genomföra transaktioner med Swish, men exakt vad en insättning eller uttag kostar beror helt på spelbolaget och hur de valt att hantera frågan.

För att spela hos bettingsidor med Swish behöver du i regel följa dessa enkla steg:

  • Registrera ett konto hos ett spelbolag som har svensk licens
  • Välj Swish som metod för insättning
  • Ange det belopp du vill sätta in och spela för
  • Fyll i spelbolaget mottagningsnummer
  • Godkänn transaktionen med hjälp av Mobilt BankID

Svårare än så är det inte att spela hos bettingsidor med Swish!

Använd Swish appen för att spela på bettingsidor med Swish

För att kunna använda Swish som betalningsmetod när du spelar på bettingsidor med Swish måste du först och främst ha laddat hem Swish-appen och aktiverat ditt Swish-konto. Det första steget är att kontrollera att du har en tillräckligt modern smartphone för att kunna ladda hem Swish app.

Detta är något som de allra flesta i dagens samhälle har så det borde inte vara några större problem.

När du kontrollerat detta kan du gå vidare till nästa steg som är att gå in i din App-butik och ladda hem Swish app. När du har laddat hem appen behöver du skapa ett konto på Swish. Sedan är det fritt fram att betala med Swish, det enda du behöver göra är att fylla i beloppet du vill betala och fylla i telefonnumret eller mottagarnumret till den som ska ta emot transaktionen.

Att överföra pengar med hjälp av Swish tar vanligtvis bara någon sekund och det är med andra ord ett väldigt snabbt och smidigt sätt att använda när man betalar.

För att aktivera ditt Swish-konto behöver du genomföra följande steg:

  • Ladda ner Swish app till din mobiltelefon. Swish app hittar du i alla stora appbutiker som till exempel Google Play, Windows Store eller App Store. Appen är gratis att ladda hem och nedladdningen brukar gå snabbt och smidigt.
  • Anslut ditt bankkonto till Swish. Detta gör du enkelt genom ett par snabba klick inuti appen samt genom att verifiera din identitet med hjälp av Mobilt BankID.
  • Nu har du gjort det som krävs för att aktivera ditt Swish-konto! Nu kan du gå till någon av alla bettingsidor med Swish som finns på marknaden och börja spela. Logga in och klicka på insättning och välj sedan Swish som betalningsmetod. Fyll i det belopp du vill sätta in och spelbolagets mottagarnummer och godkänn sedan transaktionen med hjälp av Mobilt Bank ID. Sedan är det bara att börja spela!

Bettingsidor med Swish för uttag

När man spelar hos bettingsidor med Swish är det många som är positiva till att det går snabbt att sätta in pengar med hjälp av Swish men en sak som är minst lika viktig är möjligheten till snabba uttag. Här ligger bettingsidor med Swish för uttag verkligen i framkant eftersom det går oerhört fort att ta ut pengar med hjälp av Swish.

Att göra uttag från bettingsidor med Swish är något som många spelare upplever som positivt också eftersom pengarna då hamnar direkt på bankkontot istället för att vara kvar i cyberspace, som de till exempel kan upplevas vara om man använder e-plånböcker för att göra uttag.

Något som är viktigt att tänka på när du gör uttag från bettingsidor med Swish är att använda samma telefonnummer som du satte in pengar med. Bettingsidor med Swish tillåter alltså inte att du gör ett uttag till ett konto som tillhör en vän eller liknande. Detta eftersom sådana uttag faller under lagen för penningtvätt och den som gör på detta sätt kan hamna i trubbel med rättvisan.

Detta är något som är bra att känna till när du spelar på bettingsidor med Swish.

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste
ufc-sportlobby

Betta på UFC | Vi går igenom det viktigaste

Att betta på UFC är lika enkelt som att betta på fotboll, hästar eller någon annan etablerad sport. Sedan 90-talet har MMA (Mixed Martial Arts) vuxit sig till en av de största kampsporterna i världen.

Här tar vi en titt på vilka bettingsidor som är bäst för just UFC Betting och går igenom grunderna som kan vara bra att veta.

Läs mer »