betting with trustly

Bettingsidor med Trustly

När det kommer till betalningsmetoder på spelsidor på nätet så är Trustly en av de absolut snabbaste och mest omtyckta som finns just nu.

Det finns idag flera bettingsidor med Trustly och det innebär att du som spelare har möjlighet att göra snabba insättningar samt snabba uttag på många olika spelsidor på nätet idag.

I den här artikeln tittar vi närmare på spelbolag som accepterar trustly.

Flera svenska aktörer använder idag Trustly

Idag använder ett flertal bettingsidor med svensk licens Trustly som en säker lösning för betalning och utbetalningar.

En del sidor har blixtsnabba uttag med Trustly, medan en del sidor behöver 2-3 dagar för att pengarna ska nå ditt konto. Här nedan har vi listat de bästa bettingsidorna med Trustly just nu:

Leo Vegas

Upp till 500 kr matchat gratisspel - Min 1.80 i odds

Svenska LeoVegas har ett av de bästa utbuden för svensk sport och just nu får alla nya kunder ett matchat gratisspel upp till 500 kronor.

4.6/5
4.6/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Betinia

120 kr gratisspel - Pengarna på spelkontot direkt

Betinia är en av de nya aktörerna på den svenska bettingmarknaden och de klev in med en riktigt enkel bonus direkt – Sätt in minst 100 kr så pyntar dom direkt in 120 kr extra för dig att betta på vad du vill med.

4.6/5
4.5/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mr Green

Få 100 kr utan insättning - 1x omsättning

MrGreen är en av få bettingbolag som just nu har en no-deposit-bonus där endast registrering räcker för att få 100 kr gratis att betta med.

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Betsafe

100% upp till 500kr + 100 free spins

Precis som MrGreen så erbjuder Betsafe en välkomst-bonus på upp till 500 kronor. Skillnaden med BetSafes bonus är att den måste omsättas 6x, men bara till ett lägsta odds av 1.8.

4.9/5
4.9/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Casumo

100 kr i gratisspel - Inget omsättningskrav

Precis som flera andra bettingbolag så erbjuder Casumo just nu en enkel välkomstbonus utan krångel. Sätt in 100kr så matchar dem det direkt på ditt konto så du får 200 kr att spela för.

4.6/5
4.6/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

ComeOn

Sätt in 500 kr spela för 1000 KR

ComeOn har verkligen kryddat sin välkomst-bonus i år och erbjuder hela 100% bonus för nya kunder. 6x i omsättningskrav på minst 1.8 i odds. Lite tufft – men desto mer att vinna!

4.7/5
4.7/5

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trustly betting

Trustly är en svensk betaltjänst på nätet som hjälper till att genomföra snabbare och smidigare transaktioner på internet. Trustly har snabbt seglat upp som en favorit bland många spelare och det är många som vill spela Trustly betting.

Detta eftersom Trustly idag är en av de klart mest pålitliga och säkra betalningsmetoderna som går att välja för att både sätta in och ta ut pengar när man spelar hos bettingsidor med Trustly.

Många spelbolag på den svenska marknaden erbjuder idag Trustly betting eftersom det är något som många spelare letar efter när de väljer vilket spelbolag de ska spela hos.

Spelbolag med Trustly

På dagens spelmarknad finns det många spelbolag som accepterar Trustly och det börjar bli en allmänt vedertagen metod för att göra snabba transaktioner.

Detta beror med största sannolikhet på att allt fler spelare vill kunna sätta in pengar snabbt och sedan ha möjligheten att ta ut eventuella vinstpengar snabbt när man spelat.

De bettingsidor som inte erbjuder insättningar eller uttag med hjälp av Trustly har en klar konkurrensnackdel och risken för dessa bettingsidor är att spelare väljer bort dem för att istället välja att öppna ett konto hos bettingsidor med Trustly.

Så fungerar spelsidor med Trustly

När du spelar på spelsidor med Trustly är det enkelt att både sätta in och ta ut pengar eftersom Trustly är en snabb och smidig tjänst som bidrar till snabba transaktioner.

Det som gör att transaktioner hos bettingsidor Trustly fungerar så smidigt är att dessa sker direkt från ditt bankkonto när du använder Trustly. Du behöver alltså inte skriva in dina kortuppgifter hos spelbolaget.

När du väljer Trustly som betalningsmetod hos spelsidor med Trustly så behöver du bara klicka i vilken bank du har och fylla i ditt personnummer.

När du lagt upp en insättning eller begärt ett uttag behöver du bara bekräfta transaktionen med hjälp av BankID eller Mobilt BankID och sedan är transaktionen klar. Se klippet här ovan för detaljerad hjälp.

Snabba uttag hos bettingsidor med Trustly

När du vill göra snabba uttag från en bettingsida så är just Trustly en av de snabbaste om inte den allra snabbaste metoden för att göra uttag.

Detta eftersom du redan är säkert identifierad med hjälp av BankID sedan du registrerat dig hos spelsidan med hjälp av Trustly.

Att göra ett uttag med Trustly är oerhört snabbt och metoden är så nära ett omedelbart uttag som går att komma.

Exakt hur lång tid det tar att göra transaktionen varierar från gång till gång men det är en fråga om någon minut hit eller dit. Ett bra riktmärke är att tänka sig att ett uttag från Trustly tar ungefär fem minuter i genomsnitt.

Detta är Trustly

Betaltjänsten Trustly är en produkt som skapats av företaget Trustly Group AB. Betaltjänsten har specialiserat sig på att hjälpa användare genomföra snabba transaktioner på internet.

Trustly beskrivs bäst som ett hjälpmedel som fungerar som en länk mellan ditt bankkonto och den bettingsida som du ska sätta in pengar hos när du vill göra en överföring, insättning eller ta ut pengar.

Företaget bakom Trustly grundades 2008 och tjänsten kan bara beskrivas som en enorm succé. Den har på kort tid blivit oerhört populär inom bettingvärlden och den är idag en favorit hos många spelare.

bettingsidor-med-trustly-bonusar

En av anledningarna till att det idag finns så många bettingsidor som erbjuder Trustly är det det går snabbt att genomföra säkra transaktioner med hjälp av tjänsten.

En annan anledning till att Trustly blivit så omtyckt bland de svenska spelarna är att det bekräftar att ett företag har svensk spellicens.

Det betyder att spelare som använder Trustly för att göra insättningar och uttag inte behöver fundera på om deras vinster ska beskattas eller ej, eftersom vinster hos bettingsidor med Trustly garanterat är skattefria.

En trygghet att spela hos bettingsidor med Trustly

Trustly anses allmänt vara en av de säkraste betalningsmetoderna, om inte den säkraste, som går att använda vid insättningar eller uttag från bettingsidor.

Något som är ett stort plus för spelarna är att Trustly inte lagrar någon information alls som exempelvis en hackare skulle kunna använda för att komma åt ens bankkonto.

Trustly prioriterar säkerheten högt och deras metoderna för transaktioner använder den högsta krypteringsstandarden som finns tillgänglig. Detta gör Trustly alltså utöver bankernas redan säkra system.

Denna säkerhet och trygghet som spelaren som spelar på bettingsidor med Trustly känner är bara en av flera anledningar till att Trustly blivit så populärt bland dagens svenska spelare.

Att sätta in pengar på bettingsidor som accepterar Trustly

Insättningar på “Trusty-bettingsidor” är en enkel, snabb och smidig procedur som går med ljusets hastighet. Eller nåja, väldigt snabbt åtminstone.

Många nöjda användare vittnar om att det är oerhört enkelt och de är glada över att kunna vara igång och spela efter bara ett par snabba klick när de spelar på bettingsidor med Trustly.

När du vill göra en insättning hos dessa spelbolag är det första steget att ange Trustly som din förvalda betalningsmetod. När du har gjort det kan du ange ett valfritt belopp som du vill sätta in.

Lägsta gräns för insättningar

På de flesta bettingsidor med Trustly finns en lägsta gräns för insättningar. Ofta måste du sätta in minst 50 eller 100 kronor, till exempel. Det finns också ofta ett tak kring hur mycket pengar man får sätta in vid varje enskilt tillfälle då man vill sätta in pengar på sitt spelkonto.

Exakt hur högt eller lågt det taket är varierar mellan olika bettingsidor. Hos vissa bettingsidor med Trustly är den maximala summan som går att sätta in vid varje enskilt tillfälle närmare 100 000 kronor.

När du har valt insättningsmetod och sedan angett vilket belopp du vill sätta in på någon av alla bettingsidor med Trustly går du vidare genom att ange vilken bank du har.

När detta är gjort behöver du identifiera dig med hjälp av BankID eller Mobilt BankID, vilket då gör att Trustly per automatik kopplas samman med ditt bankkonto.

Du kan sedan genomföra överföringen, vilket oftast bara tar ett par minuter. Sedan finns pengarna inne på ditt spelkonto och du kan sätta igång att spela!

Bettingsidor med Trustly som inte tillåter uttag

Det finns vissa bettingsidor med Trustly som bara tillåter insättning med denna metod, men inte för att göra uttag. Detta är något du som spelare bör se till att dubbelkolla innan du väljer vilken bettingsida du ska öppna ett konto hos.

Om det är okej för dig att behöva ta ut pengar med hjälp av någon annan metod så är detta inget större problem. Om du däremot vill använda Trustly till att både sätta in och ta ut pengar så bör du kolla upp detta innan du väljer på vilken bettingsida du ska spela.

Exempel på andra metoder att göra uttag är via en banköverföring eller med hjälp av en e-plånbok som till exempel Neteller eller Skrill.

Många nya bettingsidor med Trustly

På dagens svenska spelmarknad dyker det hela tiden upp nya bettingsidor med Trustly. De flesta nya spelbolag som skaffar svensk licens tillåter i regel insättningar och uttag med Trustly.

Detta beror med stor sannolikhet på att så många svenska spelare idag i första hand tittar efter just bettingsidor med Trustly. Att inte erbjuda insättningar och uttag med hjälp av Trustly vore en klar konkurrensnackdel.

Experter inom branschen är ofta mycket positiva till Trustly. Många spår att transaktioner med hjälp av Trustly kommer att vara standard inom branschen inom en snar framtid, och utvecklingen har hittills gett dessa rätt.

Vissa experter går så långt att de tror att inom något år kommer alla nya spelbolag med svensk licens att tillåta spelarna att göra både insättningar och uttag med hjälp av Trustly.

Bra att veta om bettingsidor med Trustly

Det absolut viktigaste att ha kännedom om gällande Trustly är att det är en betrodd och pålitlig betalningstjänst som man kan lita på i alla väder.

En annan sak som är bra att veta är att du som spelare inte behöver öppna ett separat konto hos Trustly. Det gör att både registreringar, insättningar och uttag från bettingsidor med Trustly går mycket snabbare än en så kallat vanlig registrering och insättning.

På många bettingsidor utan registrering behöver du dessutom inte registrera ett konto hos vare sig Trustly eller hos det aktuella spelbolaget för att kunna sätta in pengar och betta.

Trustly i kombination med en säker verifieringsmetod som till exempel BankID eller Mobilt BankID kan du enkelt bekräfta att du är du och sedan sätta in pengar snabbt för att spela utan registrering. Hela denna process kan genomföras inom loppet av ett par minuter.

Sammanfattningsvis blir bettingsidor med Trustly allt mer populära och fler och fler bettingsidor tillåter spelare att genomföra både insättningar och uttag med hjälp av just Trustly.

FAQ (Vanligt förekommande frågor)

Varför ska man spela på en Bettingsida med Trustly?

Trustly har idag den säkraste betalnings- och utbetalningslösningen i Sverige. Inget krav på kortuppgifter, använd bara bank-id för bekräftelse från vilket bank-konto insättningen ska ske.

Vilka Bettingsidor erbjuder Trustly som betalalternativ?

Majoriteten av Svenska Bettingsidor erbjuder idag insättningar med Trustly för sina kunder så som: Betsafe
MrGreen
Casumo
LeoVegas

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste
Casumo recension

Casumo Recension

Vi går igenom och ger dig en komplett Casumo recension så att du har all fakta. Är Casumo bettingsidan för just dig – låt oss se efter!

Läs mer »