shl betting

SHL betting guide: så kommer du igång

Välkommen till vår omfattande SHL betting guide inför säsongen 2022/23! Som fans av svensk ishockey vet vi att SHL är den högsta professionella ishockeyliga i Sverige och att det är en av de mest spännande idrottsevenemangen på året.

Därför är det inte konstigt att det finns en stor efterfrågan på information om SHL betting, odds och speltips. I denna guide kommer vi att ta dig genom allt du behöver veta för att satsa på SHL under den kommande säsongen.

Vad är SHL?

SHL, som står för Svenska Hockeyligan, är den högsta professionella ishockeyligan i Sverige. Ligan består av 14 lag som spelar mot varandra i en grundserie om 52 omgångar, följt av ett slutspel som består av kvartsfinaler, semifinaler och final. Lagen kämpar om att vinna Le Mat-pokalen, vilket är det högsta priset i svensk ishockey.

SHL betting: Grundläggande tips

Innan vi går vidare med mer detaljerad information om SHL betting, är det viktigt att ha grundläggande kunskap om vad betting är och hur det fungerar. Om du är helt ny på hockey betting, är det viktigt att börja med att förstå vad odds är och hur de fungerar.

Odds är en matematisk representation av hur sannolikt det är att en händelse inträffar. När du bettar på ett evenemang, som en SHL-match, sätter oddssättarna ett odds på varje lag baserat på deras tidigare prestationer, form och skador. Du väljer sedan vilket lag du vill satsa på och satsar pengar på ditt val. Om det laget vinner, vinner du din satsning baserat på oddsen.

När du satsar på SHL är det viktigt att ha grundläggande kunskap om lagen och deras prestationer. Du bör titta på lagens form, skador, tidigare möten och hemma/borta-statistik. Du bör också följa med på nyheter och analyser från experter och sportjournalister.

Vilka typer av SHL-betting finns det?

Det finns många olika typer av betting som är tillgängliga för SHL-matcher. Här är några av de vanligaste:

Matchvinnare

Matchvinnare är den vanligaste typen av betting. Du satsar helt enkelt på vilket lag du tror kommer att vinna matchen. Oddsen beräknas baserat på de faktorer vi nämnde tidigare.

Handicap betting

Handicap betting är när du satsar på vilket lag som kommer att vinna med ett visst antal mål i förväg. Till exempel, om ett lag är favorit att vinna, kan oddssättarna lägga ett handikapp på det andra laget. Om du satsar på det favorittippade laget, måste de vinna med mer än handikappet för att du ska vinna din satsning.

Över / Under

Att satsa på Över/Under är en av de vanligaste satsningarna för många sportevenemang, inklusive ishockey och SHL. Över/Under satsning innebär att du satsar på om antalet mål som görs under en match är över eller under ett visst antal.

I ishockey, inklusive SHL, är det vanligt att satsa på Över/Under antal mål som görs i en match. Detta betyder att du kan satsa på om totalt antal mål i en match kommer att överstiga eller vara under en förbestämd siffra.

Ha koll på lagen

Ett annat viktigt inslag i vår SHL betting guide är en översikt över de olika lagen som kommer att tävla i SHL 2022/23. Vi ger dig allt du behöver veta om de olika lagen, inklusive deras styrkor och svagheter, historik och aktuella trupper. Med denna information kommer du att kunna göra mer välgrundade vadslagningar och höja dina chanser att vinna.

För att hjälpa dig att bättre förstå hur oddsen fungerar kommer vi även att gå igenom de olika typerna av vadslagningar som är tillgängliga i SHL. Vi kommer att täcka allt från matchresultat till över/under, första perioden, andra perioden och mycket mer. Oavsett vilken typ av vadslagning du är intresserad av, kommer vår guide att ge dig all information du behöver för att ta kloka beslut.

Vi kommer också att tillhandahålla de senaste SHL-nyheterna och analyserna, för att se till att du alltid är uppdaterad med de senaste utvecklingarna i ligan. Vår expertpanel kommer att ge dig inblick i de senaste laguppställningarna, skador och vilka lag som har det hetaste momentumet inför kommande matcher.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren vadslagare, kommer vår SHL betting guide att hjälpa dig att maximera dina vinster och förbättra din prestation som en spelare. Vi tror att vår omfattande guide kommer att ge dig allt du behöver för att bli en SHL-vinnare!

Kan man betta på SHL?

Ja, att betta på SHL är ett av de vanligaste spelen i sverige

Vilket spelbolag är bäst för att beta på SHL?

Vår favorit är Betsafe med deras stora utbud och generösa bonuserbjudande

Vilka typer av SHL betting finns det?

Exempel på speltyper i SHL är:
Matchvinnare
Handicap betting
Över/under

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste