Fotboll

Välkommen till Fotbollsavdelningen på Sportlobby.se. Som du säkert vet är fotboll en av de mest populära sporterna i världen och även i Sverige, så det blir naturligt att du hittar mycket fotbollsrelaterat här på Sportlobby.

Hoppas du hittar det du söker, om du saknar något får du gärna höra av dig till oss via Facebook.

Europas ligor
Fotboll

Europas Ligor och Lag

Många fotbollsintresserade undrar hur många lag det är i de olika fotbollsligorna såsom Premier League, La Liga och Bundesliga. Faktum

LÄS MER
emil forsberg
Fotboll

Emil Forsberg

Emil Forsberg är en av de största svenska fotbollsspelarna idag. Det skrivs också mycket om hans fru Shanga Forsberg som är kontroversiell.

LÄS MER
mattias svanberg
Fotboll

Mattias Svanberg

Mattias Svanberg är född 1999 men är definitivt svensk fotbolls framtid. Den talangfulle mittfältaren har redan etablerat sig i de stora ligorna.

LÄS MER
jens cajuste
Fotboll

Jens Cajuste

Hur mycket har den svenska fotbollsspelaren Jens Cajuste lön? Det och mycket mer hittar du i denna kompletta artikel.

LÄS MER

Allt inom fotbollsvärlden på Sportlobby.se

När vi väljer vad vi ska skriva om här på Fotbollsavdelningen så utgår vi vanligtvis ifrån vad folk vill veta mer om. Det kan vara alltifrån världens snabbaste fotbollsspelare till alla fotbollslag i london.

Utöver detta så presenterar vi också många personprofiler där du kan hitta allt möjligt om några av våra stora fotbollsprofiler i Sverige så som Emil Forsberg, Alexander Isak och Dejan Kulusevski.

Vi hoppas kunna ge dig den där faktan eller kunskapen som du är ute efter utan att behöva leta i timmar. Vi vill att all vår kunskap ska vara lättillgänglig och nås på ett effektivt sätt när du besöker Sportlobby. Något som intresserar många är såklart Champions League vinnare, så därför har vi sammanställt en komplett lista med alla vinnare genom tiderna och extra info om varenda final som spelats.

Vårt team av skribenter har inte bara flera decennier av erfarenhet ifrån fotboll utan vi forskar också mycket för att sätta ihop så läsvärda artiklar som möjligt för er besökare.

En del artiklar kan vi skriva endast utifrån erfarenhet, men mycket måste vi också researcha för att kunna leverera så bra innehåll som möjligt. Framförallt våra topplistor av olika slag är ju sånt som man inte riktigt kan ha i bakhuvudet kanske.

Hoppas just du kommer tycka om vår Fotbollsavdelning här på Sportlobby.se!