Europas ligor
Fotboll

Europas Ligor och Lag

Många fotbollsintresserade undrar hur många lag det är i de olika fotbollsligorna såsom Premier League, La Liga och Bundesliga. Faktum

LÄS MER
emil forsberg
Fotboll

Emil Forsberg

Emil Forsberg är en av de största svenska fotbollsspelarna med stora framgångar i landslaget och i sitt klubblag. Det skrivs också mycket om hans fru Shanga Forsberg.

LÄS MER
mattias svanberg
Fotboll

Mattias Svanberg

Mattias Svanberg är född 1999 men är definitivt svensk fotbolls framtid. Den talangfulle mittfältaren har redan etablerat sig i de stora ligorna.

LÄS MER
jens cajuste
Fotboll

Jens Cajuste

Hur mycket har den svenska fotbollsspelaren Jens Cajuste lön? Det och mycket mer hittar du i denna kompletta artikel.

LÄS MER
Dejan kulusevski
Fotboll

Dejan Kulusevski

Dejan Kulusevski höjde sin lön rejält efter övergången till Tottenham. Läs hur mycket han tjänar och mycket mer i denna kompletta artikel.

LÄS MER
vad är champions league
Fotboll

Vad är Champions League?

UEFA Champions League är en av världens främsta fotbollsturneringar. I denna prestigefyllda turnering tävlar mästarlag från nationella ligor runt hela Europa om den ärofyllda Champions League-pokalen.

LÄS MER
fotboll på gräs
Fotboll

Allsvenskan 2022: Hur kommer det att gå?

Oavsett om man är en luttrad vadslagare eller “enbart” ett dedikerat fan är prediktioner om den annalkande allsvenskan ett hett ämne. På gott och ont. Konsten är att ta alla åsikter med en stor portion analytisk självdistans.

LÄS MER