Fotboll

Välkommen till Fotbollsavdelningen på Sportlobby.se. Som du säkert vet är fotboll en av de mest populära sporterna i världen och även i Sverige, så det blir naturligt att du hittar mycket fotbollsrelaterat här på Sportlobby.

Hoppas du hittar det du söker, om du saknar något får du gärna höra av dig till oss via Facebook.

svenska damlandslaget i fotboll
Fotboll

Svensk Damfotboll

I sommar spelas dam-VM i fotboll i Oceanien. Här hittar du fakta om landslaget och de svenska damspelarna i fotboll. Partners, lön, m.,m

LÄS MER
Europas ligor
Fotboll

Europas Ligor och Lag

Många fotbollsintresserade undrar hur många lag det är i de olika fotbollsligorna såsom Premier League, La Liga och Bundesliga. Faktum

LÄS MER
emil forsberg
Fotboll

Emil Forsberg

Emil Forsberg är en av de största svenska fotbollsspelarna idag. Det skrivs också mycket om hans fru Shanga Forsberg som är kontroversiell.

LÄS MER
mattias svanberg
Fotboll

Mattias Svanberg

Mattias Svanberg är född 1999 men är definitivt svensk fotbolls framtid. Den talangfulle mittfältaren har redan etablerat sig i de stora ligorna.

LÄS MER
jens cajuste
Fotboll

Jens Cajuste

Hur mycket har den svenska fotbollsspelaren Jens Cajuste lön? Det och mycket mer hittar du i denna kompletta artikel.

LÄS MER
Dejan kulusevski
Fotboll

Dejan Kulusevski

Dejan Kulusevski höjde sin lön rejält efter övergången till Tottenham. Läs hur mycket han tjänar och mycket mer i denna kompletta artikel.

LÄS MER
vad är champions league
Fotboll

Vad är Champions League?

UEFA Champions League är en av världens främsta fotbollsturneringar. I denna prestigefyllda turnering tävlar mästarlag från nationella ligor runt hela Europa om den ärofyllda Champions League-pokalen.

LÄS MER

Allt inom fotbollsvärlden

När vi väljer vad vi ska skriva om här på Fotbollsavdelningen så utgår vi vanligtvis ifrån vad folk vill veta mer om. Det kan vara alltifrån världens snabbaste fotbollsspelare till vem som är världens bästa fotbollsspelare.

Utöver detta så presenterar vi också många personprofiler där du kan hitta allt möjligt om några av våra stora fotbollsprofiler i Sverige.

Vi hoppas kunna ge dig den där faktan eller kunskapen som du är ute efter utan att behöva leta i timmar. Vi vill att all vår kunskap ska vara lättillgänglig och nås på ett effektivt sätt när du besöker Sportlobby.