sportlobby front copa america1

Copa América 2021

Vi kikar närmre på sommarens deltagande lag i Copa América samtidigt som vi rankar de lagen vi tror har störst chans att vinna mästerskapet.

I sommar är det då äntligen dags för Copa América, om nu inte Covid-19 pandemin sätter käppar i hjulet ännu en gång.  Vad vi kan se hittills så tror iallafall resebolaget och bettingbolagen att mästerskapet ska genomföras i Juni som planerat. Resor säljs in och oddset sätts inför mästerskapet som alla vill se genomföras. Vill du se alla lagen samt tabeller så kan du spana in det här på Vm-fotboll.se/copa-america. Där kan du även läsa om tidigare upplagor av turneringen och mycket mer.

Sportlobby har rankat sina favoriter inför årets Copa América och efter mycket diskussion har vi kommit fram till att favoritskapet bör hamna på förra vinnarna av turneringen: Brasilien. Det är svårt att inte gissa dem som vinnare då de har en historia med 4 vinster och 2 andraplaceringar.

sportlobby.brasil

Vår andrahandsfavorit inför mästerskapet hamnar i år på Uruguay. Vi tror att de gamla legenderna Luis Suárez och Edinson Cavani är sugna på att ta det där efterlängtade guldet i deras kanske sista Copa América, och vi tror de faktisk har chansen. Rutin ska man inte underskatta och tillsammans på topp kan de nog ge alla motståndarförsvar en riktigt tuff resa.

Vår gissning för bronset går till ett lag som varit stabilt under många år, nämligen Chile. Med spelare som Alexis Sánchez och rutinerade Vargas så tror vi absolut att de kan komma långt i turneringen. Chile har ju dessutom gått långt i fotbolls-VM på senare år.

Vår bubblare för mästerskapet får bli Colombia. De kom femma i Copa América 2019 och vem vet vad de kan uträtta detta år.

Vi ser med stor förväntan fram emot årets mästerskap som är planerat att spelas mellan den 11 juni och den 11 juli i Argentina och Colombia. Hoppas verkligen att inte Covid-19 ställer till det ännu en gång.

Gillade du vår artikel? Dela den gärna med dina vänner! 😀

Share on facebook
Share on twitter

Läs också

Senaste