Bud på manchester united

Qatari budar över 50 Miljarder för Manchester United

Mer information har avslöjats om Sheikh Jassims sista erbjudande om att köpa hela andelen på 100% av Manchester United.

Den totala summan som har avslöjats är nu över 5 miljarder pund för klubben, vilket är mindre än de 6 miljarder pund som familjen Glazer tidigare krävde. Även om det är mindre, skulle det fortfarande vara den dyraste försäljningen av en idrottsklubb i historien.

Enligt Sky Sports News chefsreporter Kaveh Solhekol, kommer Qataris att lämna ett rimligt bud som överstiger 5 miljarder pund. Detta förbättrade bud är lite mer än vad de tidigare erbjöd i den andra omgången av förhandlingarna.

Qataris är mycket angelägna om att köpa 100% av klubben och är beredda att betala en högre summa för det, eftersom Manchester United vore en riktigt trofé för dem. Det är den enda klubben som Qataris vill köpa och de vet också att det inte finns några andra konkurrenter.

Detta händer i övrigt i Manchester United

Förutom bud-spekulationer så händer det en del annat i united. Till att börja med så har Garnacho, som varit en värdefull spelare för laget denna säsong, skrivit på ett nytt kontrakt. Detta är definitivt något som kommer stärka klubben över kommande år.

I övrigt så kämpar Manchester febrilt för att ta sig till Champions League nästa år. Det ser dock ljust ut och just nu har man hela 6 poäng ner till Tottenham som är största utmanarna. Men man ska inte glömma bort Liverpool och Jürgen Klopp som ju har en riktigt hög högstanivå.

Men det är många poäng upp och de flesta ser det som ganska klart att United spelar CL nästa år. Detta är såklart något som eventuella köpare värderar mycket högt, i nuvarande budomgångar.

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste