svensk hockeyspelare

Truppen klar för Beijer Hockey Games 8 – 11 februari

Mellan den 8:e och 11:e februari spelar Tre Kronor Beijer Hockey Games i Karlstad. En turnering där även Tjeckien, Schweiz och Finland slåss om segern.

Beijer Hockey Games är den tredje turneringen inom Euro Hockey Tour som Sverige har fått en mycket bra start på. I november slutade Tre Kronor på en andraplats och i december vann de SWISS Hockey Games. Efter dessa två turneringar har laget 15 poäng av 18 möjliga.

Förbundskaptenen, Sam Hallam, ser fram emot turneringen och tror att Sverige kan fortsätta sin positiva trend. Med drygt tre månader kvar till VM blir Beijer Hockey Games även en värdemätare som kan vara avgörande för vilka spelare som Hallam tar ut till VM. 

Sveriges matcher

I fyrnationsturneringen möter samtliga lag varandra en gång och vinnaren blir därmed det lag med flest poäng på slutet. Sverige börjar med att möta Tjeckien den 8:e februari klockan 19:00 och i likhet med övriga svenska matcher spelas den i Löfbergs Arena. Det är enbart matchen mellan Finland och Schweiz som spelas i Nobelhallen. 

Två dagar senare, 10:e februari klockan 16:00, möter Tre kronor Schweiz och avslutar sedan turneringen med matchen mot Finland den 11:e februari 16:00. Beroende på resultat i tidigare matcher kan alltså den klassiska rivaliteten mellan dessa lag återigen stå i fokus när turneringsvinnaren ska koras. I så fall skulle det bli en repris från 2023 då avgörande stod mot Finland och Sverige blev vinnare av Beijer Hockey Games. 

Biljetter – Köp två för en

Biljetter till de fem matcherna kan köpas på Swehockey.se. På torsdagen spelar enbart Tre kronor mot Tjeckien medan det på lördagen och söndagen spelas en förmiddags- och en eftermiddagsmatch. Sveriges matcher är alltid på eftermiddagen. 

Köps en biljett till en eftermiddagsmatch ingår det gratis biljett till förmiddagen. Vid köp av en ståplatsbiljett bjuds det i stället på en Sverige t-shirt. Barn som maximalt är 5 år går in gratis och behöver därmed ingen biljett.

  • Ståplats – 125 kronor per person inklusive en T-shirt. 
  • Sittplats – De billigaste sittplatserna kostar 215 kronor och de dyraste 515 kronor. 
  • Ståplats kompis  – Köp fyra ståplatsbiljetter men betala bara för tre. 
  • Sky Lounge – Få arenans bästa platser och tillgång till baren för 575 kronor. 
  • Familjebiljett – Beställ sittplatspaket för familjer med 1 – 2 vuxna och 1 – 4 barn. Priset är 145 – 380 kronor per person beroende på plats. 
  • Rullstolsbiljett – Tillgänglighetsplatser kostar 210 kronor. 
- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste