Vilka är vi på Sportlobby.se?

Här hittar du information om oss som grundade Sportlobby.se och vad du kan förvänta dig av innehållet du kan hitta på sportlobby.

Sportlobby.se - Teamet bakom

Sportlobby.se startades under 2020 av tre fotbollsintresserade som ville testa på hur det vore att driva en sportsajt. Från början fanns det inte någon plan utan vi drog igång med en domän och sen byggde vi bara vidare på det.

Med tiden så har vi blivit fler och fler som skriver innehåll för Sportlobby och idag har nästan ett tiotal personer medverkat till att göra sidan till vad den är idag.

Vi har bred expertis inom ett stort antal sporter där vår spetskompetens täcker ett tiotal sporter varav flera är bland de mest populära. Vi gör alltid mycket research innan vi skriver våra artiklar och blandar det med våra egna erfarenheter. På så sätt kan vi leverera extra värde för dig som läsare och vi hoppas det märks.

Vår "mission"

Tanken med Sportlobby.se var från början att skriva sportartiklar som folk ville läsa. Så har det också fortsatt och det är egentligen ni besökare som påverkar vad vi skriver för texter på Sportlobby.

Fokus ligger egentligen på vad vi ser att svenska folktet har störst intresse i att läsa om. Oavsett om det handlar om löner, topplistor eller vad en specifik fotbollsspelares partner heter.

Så samlar vi information

För att skapa våra artiklar så använder vi flera olika källor. Vi har ju mycket erfarenhet ifrån sport så på det sättet kan vi leverera  levande texter som är skrivna av sportfantaster.

Dessa underlag använder vi för att skapa vårt innehåll:

  • Engelska artiklar
  • Andra svenska artiklar och källor
  • Böcker
  • Egen kunskap och erfarenhet

Sportlobbys historia

  • Maj 2020: Domänen Sportlobby.se registreras. Sidan går live med en artikel.
  • Februari 2021: Sportlobby når 14.5 tusen unika besökare under en månad – Nytt rekord
  • Juni 2021: Vi tar in ett flertal nya sporter på sidan
  • Mars 2021: Vi börjar sammarbeta med andra sportsajter för att öka vår synlighet på nätet
  • November 2022: Vi startar en nyhets-del på sportlobby.se
  • Oktover 2023: Vi breddar antalet sporter genom att lägga till Padel bland våra artiklar

Kontakt

Om du vill kontakta oss så finns all information på vår kontaktsida. Vi kan nås på e-post och telefon dygnet runt.

Skribenter på Sportlobby

Elin

Elin

Elin är tidigare sportjournalist som är ett stort Liverpool-fan. Hon har skrivit på Sportlobby.se i flera år. Elin skriver mest om nyheter men hon skriver även krönikor och bettingrecensioner.

Se inlägg av Elin
Micke Lind

Micke Lind

Micke är en bettingfantast och sportfan - vilket ju ofta går hand i hand. Micke har själv haft en hygglig hockeykarriär utan att egentligen komma högre än division 2. Desto bättre är han på att skriva underhållande och intressanta sport-artiklar.

Se inlägg av Micke