Vilka är vi på Sportlobby.se?

Här hittar du information om oss som grundade Sportlobby.se och vad du kan förvänta dig av innehållet du kan hitta på sportlobby.

Om oss

Sportlobby.se - Teamet bakom

Sportlobby.se startades under 2020 av tre fotbollsintresserade som ville testa på hur det vore att driva en sportsajt. Från början fanns det inte någon plan utan vi drog igång med en domän och sen byggde vi bara vidare på det.

Med tiden så har vi blivit fler och fler som skriver innehåll för Sportlobby och idag har nästan ett tiotal personer medverkat till att göra sidan till vad den är idag.

 

Vår "mission"

Tanken med Sportlobby.se var från början att skriva sportartiklar som folk ville läsa. Så har det också fortsatt och det är egentligen ni besökare som påverkar vad vi skriver för texter på Sportlobby.

Fokus ligger egentligen på vad vi ser att svenska folktet har störst intresse i att läsa om. Oavsett om det handlar om löner, topplistor eller vad en specifik fotbollsspelares partner heter.

 

Så samlar vi information

För att skapa våra artiklar så använder vi flera olika källor. Vi har ju mycket erfarenhet ifrån sport så på det sättet kan vi leverera  levande texter som är skrivna av sportfantaster.

Dessa underlag använder vi för att skapa vårt innehåll:

  • Engelska artiklar
  • Andra svenska artiklar och källor
  • Böcker
  • Egen kunskap och erfarenhet

Varför ska man besöka Sportlobby.se?

Vårt mål är att skapa underhållande och levande texter som våra besökare uppskattar att läsa.

Helst vill vi skapa känslan där du kan sitta med en kopp kaffe och där du inte vill sluta läsa för det finns så mycket intressant.

För att lyckas med det krävs det att vi delar med oss av liknande artiklar för att du som läsare ska kunna hitta liknande innehåll som kan passa dig.

Sportlobbys historia

  • Maj 2020: Domänen Sportlobby.se registreras. Sidan går live med en artikel.
  • Februari 2021: Sportlobby når 14.5 tusen unika besökare under en månad – Nytt rekord
  • Juni 2021: Vi tar in ett flertal nya sporter på sidan
  • Mars 2021: Vi börjar sammarbeta med andra sportsajter för att öka vår synlighet på nätet