träningsläger

Tjäna pengar till träningsläger

Sverige har en lång idrottstradition. Det kan diskuteras om ishockey är populärare än fotboll eller tvärtom, men nästan alla barn provar på åtminstone någon sport och många fortsätter med organiserat idrottande upp i övre tonåren eller ännu längre.

Idrott kostar

En anledning till att de till slut överger sporten är bristen på pengar. Det är ofta dyrt att idrotta om man räknar in medlemsavgift, kostnader för träning och den utrustning som krävs för att utöva sporten. Detta är ändå bara de utgifter man inte kan komma undan. Vill man dessutom tävla lite längre bort, åka på en cupresa ihop med sitt lag eller åka på träningsläger finns inga öronmärkta pengar till det, varken hos klubbarna, kommunerna eller hos föräldrarna.

En familj med 2-3 barn som vart och ett håller på med några organiserade fritidsaktiviteter har ett hårt tryck på sig att klara alla kostnader som kommer med barnens hobbies. Är det dessutom lite dyrare aktiviteter som ishockey eller ridning är det ännu värre. Då är det med kluvna känslor man mottar beskedet att att barnets idrottsförening har bestämt sig för att åka på träningsläger. 

Sälj till idrottslägret

Lösningen heter föreningsförsäljning. Genom att sälja delikatesser ihop med DelikatessKungen kan föreningen eller laget på ett enkelt och roligt sätt finansiera ett idrottsläger eller en cupresa. Det har massor av idrottslag och föreningar gjort genom åren. En del flera gånger, när de märkte hur lönsam den första försäljningen blev, och det finns ju alltid nya resor man vill göra.

Så går det till

Första steget är att ta kontakt med DelikatessKungen. Beställ ett infopaket och kolla hur andra har gjort för att tjäna pengar genom försäljning. Nästa steg är att ta upp beställningar. Det gör ni där ni bor, hos grannar och vänner eller lokala företag som i sin tur kan köpa in delikatesserna för att ge bort till kunder eller leverantörer. När försäljningen känns färdig får ni hem alla sålda varor. Avslutningsvis levererar ni dem till kunderna som samtidigt betalar för delikatesserna.

Fördelarna

Att sälja delikatesser är helt provisionsbaserat, ni får betalt utifrån hur mycket ni säljer. Det betyder att ni inte behöver sälja ett visst antal produkter eller i förväg bestämma hur många timmar ni ska lägga på jobbet. Ni tar inga ekonomiska risker, väljer när ni ska sälja och var ni ska leta efter era kunder, och sedan håller ni på så länge ni tycker att det är roligt. Provisionsersättningen gör också att det inte finns något tak för hur mycket ni kan tjäna. Går det bra kanske ni höjer ambitionsnivån och bestämmer er för ett utländskt träningsläger i sol och värme, och tjänar ni för lite kan ni alltid starta en ny försäljning. Allt är upp till er.

- Dela artikel på messenger eller sociala medier -
Läs också
Senaste