Veckans Stryktips med Sportlobby v.12

Äntligen dags för att dra igång veckans stryktips här på Sportlobby. Vi är riktigt taggade förutom att veckan bjuder på ett landslagsuppehåll. Det är typiskt en omgång där det är många favoriter som vinner – men vi hoppas på en del skrällar! 

Något oväntat består fyra av lördagens matcher av U21-landskamper. Det blir verkligen en utmaning för dom flesta, inte minst för oss. Ta del av vår analys och kika in vår rad längst ner i artikeln. Vi kör ett traditionellt system på 144 rader. 

1. Norge – Turkiet

Tipset: X2

Efter en relativt tråkig men behaglig match mot Gibraltar ställs nu norrmännen mot ett betydligt bättre Turkiet. Det kommer garanterat inte bli lika lätt. Turkiet imponerade stort senast när man slog Holland med 4-2. Jag tror Norge tyvärr inte räcker till här även fast man har en ruggigt bra Håland och Ødegaard i form. Antingen kryssar dom eller så tar Turkiet hem det. 

2. Serbien – Portugal

Tipset: X2

Varken Serbien eller Portugal gjorde någon monstermatch senast. Med det sagt bör Portugal med sin breda stjärntrupp kunna spela av matchen ganska behagligt. Antingen blir matchen en ganska tråkig tillställning och slutar med ett kryss, eller så lever Portugal upp till favoritskapet och vinner. 

3. Tjeckien – Belgien

Tipset: 2

Tjeckien spelade riktigt bra senast och slog Estland med hela 6-2. På pappret har Tjeckien en ganska bra trupp och Soucek är verkligen i toppform både i landslaget och i West Ham. Men Estland och Belgien är två helt olika motstånd. Chansen finns absolut för Tjeckerna men vi tror Belgien tar hem det i alla fall. Vi spikar bortalaget!

4. Irland – Luxemburg

Tipset: X2

Den här matchen kan faktiskt bli riktigt spännande. Irland sprutar inte in mål direkt. Faktum är att dom har stora problem med målskyttet och Luxemburg kan faktiskt skrälla här. Luxemburg har samtidigt imponerat på slutet och slagit både Azerbajdzjan och Montenegro! Irland har tendens att kryssa mycket och vi misstänker att det kan bli så även den här gången. Vi chansspikar eller vinst till Luxemburg. 

5. Tyskland – Holland

Tipset: 1X2

Den första matchen av U21-landskamperna som är med på den här omgångens stryktips. Vi har egentligen inte särskilt bra koll här och kan ärligt säga att U21-matcher inte är det vi helst väljer att kika på en lördags eftermiddag – om inte Sverige lirar förstås. Vi väljer att helgardera den här matchen då både lagen har spännande trupper. 

6. Spanien – Italien

Tipset: 1X

Även den här matchen är något av ett mysterium då både lagen på pappret har bra trupper. Men vi ser ändå en fördel hos Spanien på ren erfarenhet. Sen har Italien även ett par lovande stjärnor borta just den här matchen vilket såklart kommer spela in. 

7. Slovenien – Tjeckien

Tipset: 2

Tjeckiens U21-landslag har imponerat medans Slovenien inte sett särskilt starka ut i sina senaste drabbningar. Tjeckien bör ha den här matchen under kontroll och vi väljer således att spika bortalaget. 

8. Ungern – Rumänien

Tipset: 2

Den här matchen är en av omgångens svåraste att lista ut på förhand. Inget av lagen är särskilt stjärnspäckade och det många obekanta namn i trupperna. Ungern torskade senast mot Tyskland med 0-3 där dom aldrig riktigt hotade. Vi chansspikar Rumänien som bör ha lite mer firepower framåt. 

9. Kosovo – Sverige

Tipset: 2

I Sveriges senaste match mot Georgien blev det förvånansvärt spännande. Kristoffer Nordfeldt fick stå för att bra riktigt bra räddningar och kollektivet såg lite skärrat ut, även fast vi hade Zlatan tillbaka. Förhoppningsvis blir det inte så i den här matchen. Vi tror Sverige vinner igen!

10. Bulgarien – Italien

Tipset: 2

En av omgångens lättaste matcher på förhand. Bulgarien är inte särskilt respektingivande och Italien bör inte ha några problem överhuvudtaget att spela av den här matchen. Troligtvis omgångens mest givna spik! 

11. Ukraina – Finland

Tipset: 1

Ukraina spelade 1-1 mot fransmännen i inledningen av kvalet vilket imponerade på dom flesta. Även finnarna kryssade mot Bosnien och visst finns det lite jävlaranamma där också. Men troligtvis blir Ukraina borta en för stor uppgift för våra grannar i öst. Vi tror Ukraina vinner den här gången. 

12. Israel – Skottland

Tipset: 1X2

En svår match på förhand där båda lagen har ganska stor chans att vinna. Israel föll senast mot Danmark medans skottarna kryssade hemma mot Österrike. Det kan gå lite hur som helst och därför väljer vi också att helgardera den här matchen. 

13. Albanien – England

Tipset: 2

Sist ut har vi Albanien – England. En match där engelsmännen har ett klart övertag. Albanien har visserligen några spelskickliga lirare i sin trupp men inte i närheten av den England ställer upp med. Det ska mycket till om Kane och kompany inte tar hem det här. 

144 rader

11x2
21
3x2
41
52
61
71x2
8x2
92
101
111
12x2
1312

Gillade du vår artikel? Dela den gärna med dina vänner! 😀

Dela på facebook
Dela på twitter

Läs också

Senaste