Veckans Stryktips med Sportlobby v.15

Okej då var det dags igen. Ett litet annorlunda stryktipset väntar med matcher från en mängd olika ligor. Det kommer garanterat bli svårtippat vilket gör det hela ännu mer spännande. Chans för stor utdelning med andra ord. 

Ta del av vår analys och kika in vår rad längst ner i artikeln. Vi kör ett traditionellt system på 144 rader som vanligt. Nu kör vi! 

Chelsea

1. Chelsea- Manchester City

Tipset: 2

Chelsea har visserligen varit bra under Tuchel men vi tror City blir något övermäktiga. Det kommer bli en rolig kraftmätning och möjligtvis en match vi får uppleva igen senare, då båda lagen fortfarande är kvar i Champions League. Vi spikar city!

wolverhampton

2. Wolves – Sheff.United

Tipset: 1X

Wolves har inte direkt imponerat i år men har sett någorlunda bättre ut på slutet. En viktig match senast mot Fulham för att säkra nytt ligakontrakt och den prestationen bör upprepas här. Sheffield har inget att sätta emot, men vi tar med krysset på chans. 

Norwich
bournemouth

3. Norwich – Bournemouth

Tipset: 1

Två bra lag i toppskiktet i Championship, ändå spikar vi Norwich. Lite av chansning men för att kupongen inte ska kosta skjortan behöver vi ta lite tuffa beslut. En svår match där det kan gå lite hur som helst. 

Swindon-Town

4. AFC Wimbledon – Swindon Town

Tipset: 1X

Här väntar en trolig kryssmatch i League Ones nedre halva. Jag kan ärligt säga att jag inte kikar mycket matcher så här långt ner i divisionerna. Istället får man gå på vad andra säger, och 1X känns mest bekvämt. 

5. Oxford- Gillingham

Tipset: 1

Oxford har visat storform dom senaste matcherna med väldigt många mål framåt, men räcker det? Gillingham är inget dåligt lag och kommer bjuda upp till match. I brist på alternativ chansspikar jag Oxford här. 

6. Colchester- Walsall

Tipset: X2

Colchester är i en usel form och Walsall är i dålig form. De båda ligger nära varandra i tabellen men Walsall bör vara det starkaste laget. Vi kör antingen bortavinst eller kryss här.

7. Athletic Bilbao – Barcelona

Tipset: 2

Barca har verkligen spelat upp sig på slutet och bör ses som den klara favoriten i den här finalen. Athletic däremot är nog väldigt revanschsugna efter förlusten i fjolårets Copa del Rey-final mot Sociedad. Dom allra flesta kommer spika Barca här och med all rätt, men jag tror inte det blir så lätt. Jag väljer att helgardera och hoppas på en skräll. 

8. Sassuolo – Fiorentina

Tipset: 12

Ännu en match som är väldigt svår på förhand. Fiorentina fortsätter fightas om att säkra ett nytt Serie A-kontrakt vilket vi tror kan bli avgörande. Sassuolo har en hel del spelare borta men vi vågar inte helt räkna bort dom. 

9. Cagliari – Parma

Tipset: 1

Två lag som slåss om sin överlevnad i ligan. Parma har definitivt inte imponerat och Cagliari ser ut att kunna ta det här, åtminstone när man jämför spelartrupperna. Fördel Cagliari. 

10. Marseille – Lorient

Tipset: X

Marseille har en del avbräck inför den här matchen. Många avgörande försvarare saknas och det talar för Lorient. Marseille har en betydligt bättre spelartrupp med mycket power längst fram. Sett till truppen bör dom ligga högre i tabellen än vad dom gör. Vi väljer att chansspika krysset i den här matchen. Bära eller brista. 

11. Bayer Leverkusen – FC Köln

Tipset: 1X2

En på förhand väldigt svår drabbning då Leverkusen på slutet haft en usel form. En del viktiga spelare skadade och helt tröttat igen på slutet. Köln däremot kämpar för sitt nya Bundesliga-kontrakt så matchen känns vidöppen. Vi väljer att helgardera. 

12. Aberdeen – Livingston FC

Tipset: 1X

Man blir så trött när Svenska spel väljer att ta med den här typen av matcher i Stryktipset. En liga jag personligen aldrig kikar på. Vi går endast på vad experterna säger och dom tror på vinst för Aberdeen. Vi väljer även att ta med krysset här. 

13. Royal Antwerp – KRC Genk

Tipset: 2

Sist ut har vi ett toppmöte från Belgien. Två lag som slåss om den sista Champions League-placeringen. Mer eller mindre vidöppet men vi chansspikar Genk i brist på alternativ. 

144 rader

11x2
21
3x2
41
52
61
71x2
8x2
92
101
111
12x2
1312

Gillade du vår artikel? Dela den gärna med dina vänner! 😀

Dela på facebook
Dela på twitter

Läs också

Senaste