Veckans Stryktips med Sportlobby v.16

The show must go on! Efter en galen fotbollsvecka med skapandet av Superleague, till fansens vrede och slutligen till projektets fall. Fotbollseuropa vändes upp & ner på ett par dagar men fansens röster blev till slut det avgörande. 

Det ska bli skönt att få återgå till det normala med ett helengelskt stryktips för oss att gotta oss i. Veckans tips innehåller en hel del tuffa matcher och risken finns att det blir ganska hög utdelning på 13 rätt. 

Ta del av vår analys och kika in vår rad längst ner i artikeln. Vi kör ett traditionellt system på 144 rader som vanligt. Nu kör vi! 

west-ham
Chelsea

1. West Ham – Chelsea

Tipset: 2

I förra tipset skrällvann Chelsea mot City men nu kommer dom gå ut som favoriter. West Ham har varit riktigt bra i år och visat gång på gång att man gör många mål framåt, men att man även släpper en del bakåt. Chelsea kryssade senast mot Brighton, ett lag som ligger lågt och försvarar bra. West Ham kommer trycka på för att knipa en Champions League-plats så matchbilden bör bli annorlunda i den här matchen. Fördel Chelsea känner vi och chansspikar också därefter. 

Brighton

2. Sheff.United – Brighton

Tipset: 2

Sheffield är första lag att åka ur i år. Dom har alltså inget att spela för längre medans Brighton periodvis har sett ganska starka ut. Vi chansspikar Brighton här. Dom bör vilja vinna mer än Sheffield och vi tror det kan vara avgörande. 

3. Blackburn – Huddersfield

Tipset: 1X2

En match som ser ut att kunna gå i princip hur som helst. Visst har Blackburn det oförskämt bra framåt med en målsprutande Armstrong, men i övrigt är laget ganska svagt. Huddersfield har inte heller imponerat den här säsongen. Svårtippat. Vi helgarderar. 

Coventry-City
Preston

4. Converty – Preston

Tipset: 1X

Även den här matchen är svårtippad. Två ganska jämnlika lag som ligger nära varandra i tabellen. Converty har varit bra på slutet medans Preston varit mer ojämna.. Vi kör ett 1X här. 

Derby
Birmingham

5. Derby County – Birmingham

Tipset: 12

En till drabbning i den nedre delen av Championship. Tittar man formmässigt är det en klar fördel till Birmingham som kammat ihop 3 vinster och 2 oavgjorda dom senaste fem matcherna. Derby kommer däremot med fyra raka förluster. Nångång ska det ju faktiskt vända men blir det nu?

Stoke

6. Nottingham – Stoke City

Tipset: X

Två lag i mitten av tabellen som inte har särskilt mycket att spela för. Det osar kryssmatch om den här och vi chansspikar därefter. 

Watford
Millwall

7. Watford – Millwall

Tipset: 1X

Watford blir klara för uppflyttning till Premier League om dom vinner den här matchen. Det kommer dom med all säkerhet att göra också, MEN. Millwall är ett riktigt krysslag. Vi väljer att ta med det också!

Middlesbrough
Sheffield-Wednesday

8. Middlesbrough – Sheff.Wednesday

Tipset: 12

Två lag från två olika delar av tabellen. Sheffield Wednesday slåss för sin överlevnad i Championship och vann faktiskt senast. Middlesbrough är det bättre laget men hungern kan vara till fördel för gästerna. 

Barnsley
Rotherham

9. Barnsley – Rotherham

Tipset: 1

Barnsley har tuggat på bra på slutet och är definitivt inget lätt lag att slå. En bortavinst för Rotherham känns inte särskilt sannolikt. Vi spikar hemmalaget!

10. Cardiff – Wycombe

Tipset: X

Det charmiga Wycombe har länge varit slagpåsen i ligan men på slutet ryckt upp sig. Vinst senast på stopptid och det är fullt möjligt att dom kan upprepa det nu. Cardiff är på pappret ett klart bättre lag men har inte särskilt mycket att spela för. Svårtippat men vi tror på kryss här. 

Norwich

11. QPR – Norwich

Tipset: 1X2

Norwich är redan färdiga för Premier League-spel nästa år och det har märkts att dom växlat ner något på slutet då laget faktiskt förlorat. QPR däremot har massor att spela för och är i bra form. Vi helgarderar. 

12. Charlton – Peterborough

Tipset: 2

Toppmöte i League One. Peterborough har spelat in fler poäng och ligger på en andraplats i dagsläget, och Charlton är ett av de lag där bakom som jagar. Det kommer garanterat bli en bra match men vi tror Peterborough ändå tar hem det den här gången. 

Lincoln

13. Lincoln – Hull City

Tipset: 2

Hull vill säkra avancemanget till Championsship så snart som möjligt och nu har dom chansen. Dom har varit giganterna i League One den här säsongen. Lincoln har varit bra och ligger inte så långt efter men Hulls vilja blir det som avgör. 

144 rader

11x2
21
3x2
41
52
61
71x2
8x2
92
101
111
12x2
1312

Gillade du vår artikel? Dela den gärna med dina vänner! 😀

Dela på facebook
Dela på twitter

Läs också

Senaste