Veckans Stryktips med Sportlobby v.17

Ännu ett stryktips den här helgen. I princip bara engelska matcher med undantag från en match från hemmaplan. Förra veckan bjöd inte på särskilt bra utdelning så förhoppningsvis ser vi mer skrällar den här omgången. Det bör bli så då det ser ganska svårtippat ut rakt igenom. Inte särskilt många solklara favoriter. 

Ta del av vår analys och kika in vår rad längst ner i artikeln. Vi kör ett traditionellt system på 144 rader som vanligt. Nu kör vi! 

Brighton

1. Brighton – Leeds

Tipset: 2

Vi såg Brighton som favoriter mot Sheffield i förra omgången men tji fick vi.. Tidsvis spelar dom bra fotboll men dom lyckas sällan producera något framåt oavsett. I den här matchen vinner Leeds. Leeds har spelat väldigt bra på slutet mot bra motstånd. 

Chelsea

2. Chelsea – Fulham

Tipset: 1

Chelsea under Tuchel är ett förvandlat lag. Fulham har visserligen mycket att spela för och kommer inte hålla tillbaka, men vi tror Chelsea ändå tar hem tre poäng här. Dom ser ut att ha den förmågan nu även i väldigt tuffa matcher. 

Everton

3. Everton – Aston Villa

Tipset: 1

Ett Aston Villa utan lagkaptenen Grealish är inte lika bra. Det har märkts på slutet och Everton har nu chansen att komma ett steg närmare Champions League-spel nästa säsong. Everton behöver verkligen en tre poängare nu och vi tror det blir avgörande. Vi chansar på att hemmalaget vinner. 

Watford

4. Brentford – Watford

Tipset: 1X2

Här är en match som kan gå lite hur som helst. Watford är redan klara för Premier league-spel nästa år och kommer säkert därför växla ner lite. Brentford är bra och missade direktplatsen precis. Vi väljer att helgardera oss här. 

Middlesbrough

5. Luton Town – Middlesbrough

Tipset: X

Luton och Middlesbrough ligger i princip bredvid varandra i tabellen och är på förhand en tuff match att försöka lista ut. Båda lagen vann i senaste omgången så det är svårt att se en favorit såhär på förhand. Vi tror det blir jämnt och chansspikar krysset därefter. 

Preston
Barnsley

6. Preston – Barnsley

Tipset: 12

Vi trodde inte på Preston senast och det fick vi ångra. Barnsley är definitivt ett tuffare motstånd än Coventry City som senast men det är svårt att räkna bort dom. 

Stoke

7. Stoke – QPR

Tipset: X2

En cold rainy night in Stoke? QPR har sett bra ut på slutet och Stoke verkar ha riktigt tufft att vinna matcher. Allt talar för ett kryss här men vi väljer även att ta med vinst för bortalaget. 

Coventry-City

8. Huddersfield – Coventry City

Tipset: X2

Huddersfield ser ut att bli favoriterna i den här drabbningen men jag kan inte riktigt förstå varför. Coventry City föll visserligen senast mot Preston men har i övrigt radat upp rätt bra matcher. Men vi kommer inte spika dom igen utan tar också med krysset för säkerhetsskull. 

Swansea
Derby

9. Swansea – Derby County

Tipset: 1X2

Även denna match är svårtippad. Derby har inte varit särskilt bra och Swansea har inte heller imponerat på slutet. Vi väljer att helgardera. 

Millwall
Bristol-City

10. Millwall – Bristol City

Tipset: X

Bristol City – ligans sämsta lag den senaste tiden vilket är förvånande då dom spelade så bra i upptakten av säsongen. Millwall är inget superlag överhuvudtaget men har en förmåga att få med sig resultat på hemmaplan. Vi chansspikar krysset här. 

Rotherham

11. Rotherham – Blackburn

Tipset: 2

Rotherham har allt att spela för i den här matchen. Dom kommer försöka med livet som insats att säkra en plats i Championsship nästa år. På andra sidan står ett ojämnt Blackburn med en tidsvis fantastiskt offensiv. Blackburn var riktigt bra senast och därför chansspikar vi gästerna. 

Birmingham

12. Birmingham – Cardiff

Tipset: X

Birmingham har varit riktigt svårslagna på slutet. Dom har verkligen spelat upp sig under sin nya tränare. Cardiff däremot ser någorlunda trötta ut och ointresserade. Birmingham kan mycket väl vinna den här drabbningen men vi chansar på krysset även här. 

Häcken

13. Hammarby – Häcken

Tipset: 12

Häcken har inte inlett årets allsvenska katastrofalt. Sist i ligan med noll inspelade poäng? Hammarby har varit något bättre åtminstone. Det kommer ju vända för Häcken vid något tillfälle så varför inte idag?

144 rader

11x2
21
3x2
41
52
61
71x2
8x2
92
101
111
12x2
1312

Gillade du vår artikel? Dela den gärna med dina vänner! 😀

Dela på facebook
Dela på twitter

Läs också

Senaste